Zo reken je af met spierpijn en vermoeide benen na het sporten

Compressiesokken klinken misschien niet heel sexy, maar veel mensen hebben door het sporten last van pijnklachten en blessures. En laat die sokken nu net het hulpmiddel tegen het ervaren van spierpijn en vermoeide benen zijn. Absoluut het proberen waard dus!

Lees ook

Pijnklachten

Je hebt superlekker gesport en het uiterste van je lichaam gevraagd, maar de volgende dag heb je erg veel last van je spieren. Yep, het is – helaas – voor ons allemaal een bekend verhaal. Je kreupel voelen door die spierpijn is echt geen fijn gevoel en overheerst het lekkere gevoel dat je had na het sporten.

Compressiesokken

Voor wie klaar is met die pijn en minder spierpijn en vermoeide benen wil ervaren, hebben we een tip. Probeer compressiesokken. We know, die sokken maken je outfit waarschijnlijk niet extra sexy, maar ze stimuleren wel je doorbloeding waardoor je sneller herstelt.

STOX

STOX is een merk dat onder andere compressiesokken, 'Sports Socks', maakt en daarvoor high-tech garen gebruikt die speciaal gemaakt zijn voor fitness, pilates en alle andere soorten in- en outdoortraining. Bovendien hebben de sokken een heel zacht voetbed waardoor ze oprecht lekker zitten. Do we need to say more?

Voor meer informatie, klik hier.

Laatste nieuws

Zie ook