Cancel je plannen voor vanavond: deze succesfilm staat vanaf vandaag op Netflix

YES! Het duurde even, maar vanaf vandaag staat A Star is Born op Netflix en kun je dus vanaf je favoriete streamingsdienst genieten van de zang- en acteurkunsten van Stefani Joanne Angelina Germanotta (a.ka. Lady Gaga) en Bradley Cooper.

Lees ook

A Star is Born

Toen de film uitkwam, was het een daverend succes in de bioscoop. Ook won Lady Gaga een Oscar voor het nummer Shallow dat in de film door haar gezongen wordt.

Dat liedje heb je vast vaak gehoord, maar ben je nog niet bekend met het verhaal van de film? Wij brengen je op de hoogte.

Het verhaal

De film draait om de countryzanger Jackson Maine (Bradley Cooper), met wie het behoorlijk slecht gaat totdat hij zangeres Ally (Lady Gaga) ontmoet. Ally weet al snel het hart van Jackson te veroveren en wanneer ze samen muziek maken, leidt dit tot een groot succes. Echter krijgt dit succes een gigantische omslag…

Cancel je (sport)plannen voor vanavond, want deze film wil je zien. Het belooft dan wel een avond vol mooie liedjes, maar ook emotionele momenten te worden, dus be prepared

Bron: Grazia | Beeld: A Star is Born

Laatste nieuws

Zie ook