Help jij vanavond mee aan het behalen van een recordpoging?

Voor de online BodyPump groepsles van vanavond maakt het niet uit of je wel of geen fitness fanaat bent. Verschillende instructeurs gaan om 20.00 uur, vanuit alle vestigingen van Fit for Free en SportCity, live voor iedereen. Samen creëren ze de grootste online groepsles ooit.

Lees ook

Quarantaine workout

Tijdens de huidige pandemie is het belangrijker dan ooit om van de bank af te komen en even (intensief) te bewegen. Misschien was je net goed op weg toen de groepslessen werden geschrapt of lijkt het je gewoon leuk om een keer deel te nemen. Een BodyPump les kan nooit kwaad. Je ontwikkeld zowel kracht als uithoudingsvermogen én de quarantaine kilo’s vliegen er binnen een mum van tijd af. Niet de juiste tools in huis? De instructeurs geven je verschillende do-it-yourself oplossingen. Denk aan een grote fles wasmiddel of een zware schooltas met boeken om je beenspieren te trainen. Go!

De groepsles duurt van 20.00 tot 21.00 en is gratis. Leden boeken de les via de Fit For Free en SportCity app en niet leden kunnen zich aanmelden via grootstegroepsles.nl.

Laatste nieuws

Zie ook