Smartwatches die zowel je outfit als dag beter maken

Zie jij een horloge als onderdeel van je outfit én wil je graag gezonder leven? Dan ben je bij het Amerikaanse smartwatch merk Garmin aan het juiste adres. Wij delen onze twee favorieten...

Lees ook

Voor iedereen

Dat een smartwatch alleen voor de sportievelingen onder ons is, is allang verleden tijd. Of je nu graag anytime je stappen telt en je hartslag wil monitoren of dat je alleen muziek wil luisteren en de tijd wil weten: de smartwatch is er voor iedereen. Draag hem naast je sportoutfit ook met een klassiek jurkje of trendy jumpsuit. Alle producten zijn uitgerust met diverse sport-apps, muziekopslag en geanimeerde work-outs. Wist je dat je er zelfs contactloos mee kunt betalen? Dat maakt het voor de winkelliefhebbers onder ons extra fijn.

Venu Sq

Je Netflix-sessie inruilen voor een stevige wandeling. Dat is het doel van deze moderne Venu Sq smartwatch die na één oplaadbeurt tot wel zes dagen meegaat. Juist nu we met z’n allen in quarantaine zitten is beweging essentiëler dan ooit. Met activity tracking, gezondheidsmonitoring en fitnessfuncties zorgt deze gadget ervoor dat je je goede voornemen om meer te sporten niet verwaarloost. Extra handig: het houdt ook je menstruatiecyclus, energie, stress, ademhaling én slaap bij. Kies je voor de Venu Sq Music Edition? Dan luister je zonder je telefoon 24/7 je favoriete podcast of album op elk moment van de dag. Yes!

Forerunner 245

Het afgelopen jaar zijn veel mensen aangestoken met het hardloopvirus. Ren je jouw wekelijkse vijf kilometer door de buurt of ben je volop aan het trainen voor online marathons? Een hardloopgadget kan nooit kwaad. De Forerunner zorgt ervoor dat jij al jouw hardloopprestaties kunt bijhouden. Dat is niet alles, want ook het bewaken van statistieken, doorgeven van routes en delen van trainingsgeschiedenis hoort bij deze gadget die ervoor zorgt dat jij jouw ultieme hardloopdoel behaalt. Met de uitgebreide Forurunner 245 Music wordt je extra gemotiveerd met jouw favoriete nummers. Binnen no time gesynchroniseerd van Spotify of Deezer. Altijd al willen weten hoeveel zuurstof door je lichaam wordt opgenomen? De Pulse Ox sensor vertelt je alle gezondheidsinformatie die je nodig hebt.

Klinken deze items als muziek in je oren? Voor meer informatie en de verschillende kleuren klik je hier.

Laatste nieuws

Zie ook