Het eetdagboek van Kourtney Kardashian

Ze pronken graag met hun lichaam, maar die ranke figuurtjes komen hen niet zomaar aanwaaien.

Dat uiterlijk belangrijk is voor de Kardashians, is geen geheim. Ze pronken graag met hun lichaam, maar die ranke figuurtjes komen hen niet zomaar aanwaaien. De dames werken zichzelf dagelijks in het zweet en zorgen ervoor dat er 's avonds een gezonde maaltijd op tafel staat. Oudste zus Kourtney Kardashian deelt haar dagmenu.

Ontbijt

De socialite start de dag met een collageentablet. Daarna wacht ze twintig minuten en dan neemt ze een glas water waar ze een eetlepel appelciderazijn aan toevoegt. Vervolgens eet ze een zelfgemaakte avocadopudding. Deze snack maakt ze van 1 avocado, 1 eetlepel suiker, 120 ml volle melk en 1 eetlepel honing. Ze blend alles in de blender en de pudding is klaar om te eten.

Dit is echter nog niet Kourtneys echte ontbijt. Voordat ze dat eet, gaat ze vaak nog trainen. 'Ik sport vijf tot zes keer per week in de ochtend', liet ze eerder op haar app weten. 'Na het trainen eet ik meestal een kom havermout. Ik voeg daar nog extra fruit, diverse zaden en een beetje honing aan toe.' Een flink ochtendprogramma dus!

Lunch

Als lunch neemt de KUWTK-ster bijna altijd een goed vullende salade. 'Ik voeg er altijd nog eiwitten aan toe, zoals kip of zalm.' Kourtney probeert haar lunch altijd zelf te maken en voegt daar haar eigen balsamico- of gemberdressing aan toe.

Later op de middag eet de oudste Kardashian-zus vaak wat verse groenten met avocado en hummus. Ook eet ze daar amandelen en een beetje fruit bij. Na de lunch drinkt ze altijd groene thee. Voor het avondeten neemt ze opnieuw een glas water met appelciderazijn.

Avondeten

Ook Kourtneys avondmaal is hartstikke gezond, maar simpel. 'Ik ben dol op verse soepen', vertelt ze. Zo maakt ze regelmatig asperge- of zoete aardappelsoep. Daar eet ze nog kalkoenchili bij. 'Ik probeer elke zondag een soep te maken en chili.' Ze maakt extra grote porties, waarvan ze een deel bewaart in de koelkast. Als ze het doordeweeks druk heeft, kan ze de soep of chili makkelijk opwarmen.

Na het eten hoort een toetje, zo vindt Kourtney. Daarom eet ze na haar soepje regelmatig een een matcha-chiazaadpudding. Hoewel ze goed let op wat ze eet, gunt ze zichzelf heus weleens wat lekkers. 'Het is belangrijk om ook af en toe te eten wat je wil, vooral als het het waard is. Je moet natuurlijk ook je leven leven!'

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws