3x uniek lunchen in Amsterdam

Drie unieke plekken om te lunchen in Amsterdam.

Lees ook

Ben je op zoek naar een heerlijke locatie om te lunchen en wil je even ontsnappen aan de drukte van de stad? Op deze drie locaties kan je genieten van een heerlijke lunch en van de zon. 

 1. Pause
  Gelegen in het Pultizer hotel in hartje Amsterdam is Pause gevestigd. Een rustige omgeving met de hele dag door brunch, goede koffie, verfrissende cocktails en heerlijke hapjes. Pause straalt rust uit, zodat je als bezoeker even pauze kan nemen. Van de lichte gerechten kan zowel binnen als buiten worden genoten. Pause beschikt namelijk over een prachtige binnentuin. De perfecte plek om alle drukte even te vergeten. 
  Locatie: Prinsengracht 323, 1016 GZ Amsterdam
 2. De Plantage
  Naast dierentuin Artis is het restaurant de Plantage gevestigd. Dit restaurant is naast prachtig van binnen, ook heel sfeervol van buiten. De tuin is mooi verlicht en heeft een heel aangename sfeer. De Plantage verwelkomd haar gasten voor de lunch met heel uiteenlopende gerechten. Een tosti kaas, maar ook ravioli met pompoen, witlof en Parmezaan staan op de kaart. Oftewel, de perfecte locatie om heerlijk te eten en te genieten van de prachtige tuin. 
  Locatie: Plantage Kerklaan 36, 1018 CZ Amsterdam
 3. Lion Noir
  Middenin het centrum van Amsterdam is het restaurant Lion Noir te vinden. Gelegen aan de Reguliersdwarsstraat is de plek makkelijk te bereiken. De sfeervolle inrichting zorgt voor een gezellige sfeer, zowel binnen als buiten. Want in de achtertuin van het restaurant kan heerlijk worden geluncht. Genieten gaat zeker lukken met dit gevarieerde menu. Neem bijvoorbeeld de bloemkoolsalade, gegratineerde geitenkaas of gegrilde kippedijfilet op brioche. 
  Locatie: Reguliersdwarsstraat 28, 1017 BM Amsterdam

Laatste nieuws

Zie ook