Win! Maak kans op een vacuümblender van Byzoo

Doe mee met de winactie uit de Green Issue van Happy in Shape en win een vacuümblender van Byzoo!

Lees ook

Gemakkelijk fruit en groente blenden én de voedingstoffen en versheid van je ingrediënten behouden? Dat kan met de Byzoo Giraffe vacuümblender.

Vacuümblender

Vacuümblenden is de nieuwste manier van blenden waarbij ingrediënten gevacumeerd worden en oxidatie voorkomen wordt. De Byzoo Giraffe is een krachtige powerblender die dit proces automatisch kan voltooien. Met slechts één druk op de knop start de blender het blendproces, waarbij het met zes krachtige snijbladen alle ingrediënten gemakkelijk fijngemaakt. Tevens kunnen alle programma’s apart gestart worden. De blender is ook erg veilig. Hij werkt namelijk alleen als de blendkan op de juiste manier op het motorblok geplaatst is. Hiermee is de blender ideaal om in de ochtend snel een vers ontbijt klaar te maken.

Deze blender wil je natuurlijk winnen, maar ook als je niet wint, kunnen we je blij maken. Met de code Happyinshape kun je namelijk op  een Byzoo Giraffe bestellen met 25% korting! Klik hier om naar de webshop te gaan. 

Kans maken

Wil jij kans maken op deze vacuümblender van Byzoo? Like onze Facebookpagina, volg ons op Instagram en stuur een mail naar [email protected] Geef hierbij aan waarom jij een vacuümblender van Byzoo wil winnen en vermeld ook even je NAW-gegevens. Gebruik ‘Blender Byzoo’ als onderwerp. 

Veel succes! 

Laatste nieuws

Zie ook