Bezoek VeggieWorld

Ben jij erbij?

Lees ook

Nog niets op de planning dit weekend? Bezoek de vegan beurs VeggieWorld in de Jaarbeurs Utrecht!  

Meer vegan

Het eten van vlees, eieren en zuivelproducten wordt steeds minder normaal, want wat blijkt: met alle alternatieven die anno 2019 op de markt zijn, is een plantaardig dieet minder moeilijk dan je aanvankelijk misschien dacht. 

VeggieWorld

Toch weet je van lang niet alle producten waar wel of geen dierlijke stoffen in zitten. Ben je hier benieuwd naar? Bezoek VeggieWorld. VeggieWorld is de grootste internationale vegan beurs van Europa en vindt dit weekend plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Na een bezoek aan de beurs weet je alles wat je wilt weten over het minderen van dierlijke producten, maar ook over de nieuwe trends op het gebied van plantaardige voeding en een vegan lifestyle.  

Aanbod

Wij weten wat je kunt verwachten van de beurs’ vijfde editie: er is een heus Fitplein speciaal bedoeld voor een gezonde en sportieve vegan lifestyle. Woon op dit plein presentaties bij van experts, volg workshops van topsporters of stel je meest prangende vragen aan artsen en diëtisten. En ook aan degenen die willen proeven is gedacht: zo kunnen er onder andere veganistische kaasjes en gebakjes geproefd worden. 

Info

Waar? Jaarbeurs Utrecht
Wanneer? 9-10 maart 2019
Hoelaat? 10-18u 
En meer? Voor informatie klik hier

Door: Mireille Sneekes

Laatste nieuws

Zie ook