4 dingen die je moet eten voor een sixpack

Op je boodschappenlijstje ermee!

Lees ook

Werk jij je meerdere malen per week in het zweet in de sportschool maar is een strakke buik nog ver te zoeken? Dat kan ook aan je voeding liggen. Als jij de aanmaak van je sixpack wil versnellen, zijn er een aantal dingen die je meer zou moeten eten. Deze onderstaande, bijvoorbeeld:

1/ Groene asperges

Deze groentesoort zit boordevol prebiotische vezels die de goede bacteriën in je spijsvertering stimuleren en een opgeblazen gevoel tegengaan. Daarnaast zorgen de antioxidanten die in asperges zitten ervoor dat je buikspieren sterker blijven.

2/ Amandelen

De vezels in noten zorgen voor een verzadigd gevoel en stabiliseren je bloedsuikerniveau. Omdat amandelen meer vezels zouden bevatten dan andere noten, zijn dit echte toppers als het aankomt op gewichtsverlies.

3/ Groene thee

De antioxidanten in groene thee staan bekend om hun werking tegen overtollig buikvet. De cafeïne in de thee zorgt ervoor dat je harder en langer kunt trainen, daarnaast zou een antioxidant in de thee ervoor zorgen dat je lichaam meer zuurstof krijgt dat je lichaam kan gebruiken wanneer je zweet. Je weet wat je te doen staat, dus: drink een kop groene thee voordat je gaat sporten en je resultaten zullen er flink op vooruit gaan!

4/ Griekse yoghurt

Dankzij de proteïnen, het calcium en probiotica zou Griekse yoghurt de aanmaak van je sixpack in een stroomversnelling gooien. Onderzoekers kwamen tot de ontdekking dat mensen die dit dagelijks binnenkregen, meer vet tussen de spieren en organen verloren. Het gevolg: je spieren worden meer zichtbaar.

5 x eten dat je nooit voor een tweede keer zou morgen opwarmen >

Bron: Women’s Health UK | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook

Dit gebeurt er met je lichaam als je veganistisch of vegetarisch gaat eten 

Dit gebeurt er met je lichaam als je stopt met het eten van vlees

Overweeg jij de switch? Houd er dan rekening mee dat het de volgende effecten op je lichaam kan hebben.
Helpt warm water met citroen echt bij het afvallen?

Helpt warm water met citroen echt bij het afvallen?

Veel celebrity's en bekende (health)bloggers zweren erbij, maar hoe effectief is het eigenlijk? Experts vertellen er alles over.
Afvallen

Dit zijn de 7 meest ongezonde drankjes als je wilt afvallen

Ze lijken misschien healthy, maar dat zijn ze lang niet altijd.
ei pellen

Deze geniale hack om een ei te pellen gaat viral

Met deze hack wordt het pellen van je ei een eitje.