3x Dit moet je wel (of juist niet) eten voor een mooiere huid

Bedank ons later maar!

Lees ook

Acne of andere huidproblemen kunnen zorgen voor veel onzekerheid. Heb jij alles geprobeerd en ben je ten einde raad? Dan is het misschien een idee om een aantal dingen in je dieet aan te passen. Want schoonheid komt van binnenuit. Zeker het proberen waard, toch?

1. Vitamine D3 voor levendig haar en huid

Volgens Health heeft onderzoek aangetoond dat vitamine D3 ervoor zorgt dat je haar sneller groeit. Daarnaast zou het helpen tegen acne, omdat het de vochtbarrière in de huid verstevigt, waardoor de huid niet uitdroogt en niet onnodig veel olie gaat produceren (waardoor er meer puistjes ontstaan). 

2. Veganistisch eten 

Kate Hudson had ook ooit acne, maar bij haar is dit weg gegaan op het moment dat zij veganistisch ging eten. Alles daarover lees je hier

3. Ga voor kurkuma

Tammy Fender, een schoonheidsspecialist uit West Palm Beach, zweert bij kurkuma. “Het actieve ingrediënt in kurkuma, curcumine, is een polyfenol met antioxidanten en een antibacteriële en kalmerende werking. Als je het op de huid aanbrengt in de vorm van een gel of een gezichtsolie, kan het heel goed helpen om je huid mooier te maken.”

Lees ook: Dit hokje kun je het beste kiezen in een openbaar toilet

Bron: Health, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook