Lifehack: Nooit meer last van roos of een geïrriteerde hoofdhuid #adv

Happy in Shape met Happy Hair!

Lees ook

Heb jij regelmatig last van een jeukende hoofdhuid of zelfs roos? Dat is niet zo gek, want twee-derde van alle vrouwen krijgt met enige regelmaat te maken met roos of een geïrriteerde hoofdhuid. Dan is het hoog tijd voor een goede shampoo dit dit allemaal tegengaat. Een absolute aanrader in dit geval is de shampoo Head & Shoulders. Twijfels? Dat is nergens voor nodig, want de producten van Head & Shoulders zorgen niet voor extra haaruitval en ook niet voor kleurverlies bij geverfd haar. Echt een win-win-situatie!  

Actie!

Anti-roos shampoo gebruikt natuurlijk niemand voor de lol, en dat beseft Head & Shoulders zich maar al te goed. Na ruim tien jaar pionieren in de laboratoria hebben zij dé oplossing gecreëerd: Head & Shoulders 3-Action Formule. ’s Werelds eerste anti-roos shampoo die geen enkele concessie hoeft te doen op het vlak van beauty en care. Ofwel, ’s werelds eerste cosmetische shampoo die óók 100% effectief tegen roos beschermd. Worden jij en je haar natuurlijk superhappy van!

Hoe werkt dat dan?

Zink carbonaat, een van de essentiële bestanddelen in een goede anti-roos shampoo, hecht zich vast op de hoofdhuid om roos te bestrijden. Maar het belandt ook op het haar. Waardoor verzorgende bestanddelen het haar minder goed kunnen bereiken. Head & Shoulders slaagde erin om die zink carbonaat deeltjes acht keer kleiner te maken. Waardoor ze veel beter uit het haar worden gespoeld! Dat maakt de weg vrij voor de beschermende bestanddelen in 3-Action Formule om je haar helemaal happy te maken.

De formule 

De drievoudige kracht van de nieuwe shampoo bestaat uit de volgende punten: 

1. Reinigen

De acht keer kleinere zinkdeeltjes creëren in samenwerking met de reinigende elementen van 3-Action Formule een zacht, verfijnd en rijk schuim dat haar en hoofdhuid optimaal reinigt en tegen roos behandelt.

2. Beschermen 

De actieve anti-roos bestanddelen dringen diep door op de plekken waar de roos veroorzakende schimmels zich bevinden. Met als resultaat langdurige bescherming tegen roos én oxidatieve stress.

3. Verzorgen

De kleinere zinkdeeltjes laten zich veel beter uitspoelen, waardoor de verzorgende bestanddelen je haar beter bereiken en hydrateren. Na het uitspoelen is je haar merkbaar zachter en soepeler. Met 3-Action Formule gewassen haar laat zich ook zichtbaar beter stylen.

Behandel je hoofdhuid als… de rest van je huid!

Je hoofdhuid verschilt in principe niet veel van de overige huid op je lichaam. Het enige verschil is dat er op je hoofd haar groeit, wat je zo gezond mogelijk wilt hebben. In praktijk krijgt de hoofdhuid vaak niet de verzorging die nodig is, terwijl er wel veel aandacht wordt besteed aan bijvoorbeeld het gezicht. Goed om te weten: een gezonde, goed verzorgde hoofdhuid is een garantie voor gezonder en mooier haar. Head & Shoulders 3-Action Formule verzorgt en vertroetelt iedere hoofdhuid, zoals de beste crèmes dat doen met je gezichtshuid. Er is een variant beschikbaar voor elk type haar en elke hoofdhuid. Probeer het uit en kijk in de spiegel: je gelooft je haar niet!

Varianten 

Fresh & Clean: Classic, Menthol Fresh, Apple Fresh, Citrus Fresh

Herstellende Hoofdverzorging: Jeukende Hoofdhuid, Voedende Verzorging, Sensitive

Easy Look: Glad & Zijdezacht, Extra Volume, Bescherming & Verzorging, Dik & Sterk

Instant: Instant Kalmering, Instant Droge Hoofdhuid, Instant Oil Control


Meer lezen? Ga dan naar www.headandshoulders.nl of klik hier. Bekijk de nieuwe shampoo hieronder. 

 

Laatste nieuws

Zie ook