Dit eet Pippa Middleton

Pippa Middleton heeft net zo'n slank figuurtje als haar zus Kate. Maar ze volgt niet het Dukan dieet zoals de hertogin van Cambridge. Pippa doet het z

Lees ook

Pippa Middleton heeft net zo’n slank figuurtje als haar zus Kate. Maar Pipa volgt niet het Dukan dieet zoals de hertogin van Cambridge doet. Ze heeft namelijk een erg actieve levensstijl en dat vraagt om een hoge(re) calorie-inname. 

Pippa vertelt aan ‘Hello Magazine’ dat ze drie koolhydraat-rijke maaltijden per dag eet. Ze maakt haar porties groter als haar trainingen zwaarder worden. Ze eet veel bruine rijst, quinoa en zoete aardappelen. Als ontbijt eet ze pap en roggetoast.

Speciaal dieet

De 32-jarige deed onlangs mee aan de Birkebeiner 33-mile cross-country ski race in Noorwegen. Hiervoor moest ze onder andere in ijskoud water zwemmen. Haar dieet moest dan ook aangepast worden aan de zware omstandigheden.

Een week voor een sport event, ben ik heel bewust bezig met wat ik eet. Dan eet ik erg voedzame maaltijden om energie op te slaan, drink ik geen alcohol en skip ik suiker.

Geen streng dieet

Als ze niet bezig is met trainen, is Pippa wat minder streng voor zichzelf. Wel eet ze alles met mate en beweegt ze regelmatig. Andere celebs volgen vaak een streng dieet, maar daar doet Pippa niet aan:

Ik geloof in het maken van gezonde keuzes, maar ik heb nog nooit het Dukan of Atkins dieet gevolgd. En ik train ook niet elke week zeven keer.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen:

Bron: goodhousekeeping.com
Bron beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook

Dit gebeurt er met je lichaam als je veganistisch of vegetarisch gaat eten 

Dit gebeurt er met je lichaam als je stopt met het eten van vlees

Overweeg jij de switch? Houd er dan rekening mee dat het de volgende effecten op je lichaam kan hebben.
Helpt warm water met citroen echt bij het afvallen?

Helpt warm water met citroen echt bij het afvallen?

Veel celebrity's en bekende (health)bloggers zweren erbij, maar hoe effectief is het eigenlijk? Experts vertellen er alles over.
Afvallen

Dit zijn de 7 meest ongezonde drankjes als je wilt afvallen

Ze lijken misschien healthy, maar dat zijn ze lang niet altijd.
ei pellen

Deze geniale hack om een ei te pellen gaat viral

Met deze hack wordt het pellen van je ei een eitje.