Onthuld: hét grootste seksgeheim van mannen

Het grote geheim is dan eindelijk onthuld.

Lees ook

Seks is en blijft voor veel mensen een lastig onderwerp om over te praten. Vooral mannen durven vaak niet te vertellen wat hun bedwensen- en behoeften zijn. Tot vandaag…

Taboe

Mannen willen nog weleens kortaf of droog reageren als je een serieus gesprek wilt voeren. Je krijgt vaak een half antwoord of achterhaalt slechts de helft van hun gedachten . In bed kan dat ook zo zijn. Misschien vind jij het ook moeilijk om over seks te praten met je partner, omdat jouw vent zich op dat gebied niet helemaal openstelt. Toch hebben onderzoekers nu weten te achterhalen wat het grootste seksgeheim is van mannen.

Het geheim

Uit de studie blijkt dat mannen vooral hun seksfantasieën verzwijgen. Maar liefst 42,5% van de mannen durft niet tegen zijn partner te zeggen waar hij eigenlijk naar verlangt in bed. Wat je eraan kunt doen om dit ’taboe’ te doorbreken? Ga eens met elkaar om de tafel en maak de fantasieën bespreekbaar, dus ook die van jouzelf! Speel open kaart en wellicht brengt dit jullie seksleven wel naar een heel nieuw level. 

Bron: Marie Claire | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook

Zwembad

Shocking: een zwembad is viezer dan je denkt

Ga jij binnenkort op vakantie? Denk dan maar even goed na voor je een duik neemt!
verbrand

Verbrand? Met deze hack verlicht je binnen 10 seconden de pijn

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen, maar dit is een goede truc om achter de hand te hebben.
calorieën bad

Bewezen: een uur in een warm bad staat gelijk aan sporten

Dit hoef je ons geen twee keer te vertellen.