Janice Blok deelt eerlijke bikinifoto

Ook Janice heeft zo haar onzekerheden.

Lees ook

Janice Blok is momenteel met haar zus en moeder aan het genieten van een vakantie op het zonovergoten Ibiza. Op Instagram zien we dan ook regelmatig zomerse beelden voorbijkomen. Janice vertelt echter bij een eerlijke bikinifoto in haar stories dat niet alles is wat het lijkt op the gram.

Eerlijke bikinifoto

“Het is tijd voor een body positivity foto”, begint Janice haar verhaal bij een geposeerd bikinikiekje. De vriendin van Donny Roelvink ziet er stunning uit in een gebloemde bikini en zonnehoed. “Zoals iedereen verberg ook ik altijd een aantal dingen waar ik minder trots op ben met Photoshop”, schrijft ze bij een volgende geposeerde bikinifoto. “Vergeet niet dat het ook veel te maken heeft met hoe je poseert. Want je kunt zo staan als op deze foto…”

“Of zo!”, gaat Janice verder bij een eerlijke foto van haar bikini body. “Ik verborg altijd mijn buik, mijn love handles, aders en striemen op mijn benen, lelijke plekjes, mijn bovenbenen en donkere knieën”, somt ze op. “Laten we de onderkin niet vergeten! My best friend“, grapt de influencer. Janice mag dan onzeker zijn geweest over deze 'imperfecties', wij vinden dat ze er prachtig uitziet!

Shownieuws verzamelde de eerlijke bikinifoto's van Janice. Je bekijkt ze HIER.

Onzekerheden

Janice strugglet al jaren met haar lichaam, vertelde ze onlangs openhartig aan Grazia. “Ik ben altijd al wel een stevige vrouw geweest en moet normaal gesproken heel erg op mijn voeding letten. Dat zie je niet echt, want ik ben eigenlijk altijd wel slank. Maar dat komt doordat ik er alles aan doe om zo te blijven”, aldus de Rotterdamse schone. Soms vindt ze dit wel lastig. “Dan denk ik: waarom moet ik er zo mijn best voor doen om slank te zijn? Waarom hebben andere mensen dat niet?”

Toch weet ze dit vaak wel te relativeren en ziet ze juist ook haar schoonheid: “Ik ben wel erg blij met mijn rondingen. Vaak genoeg krijg ik van mensen te horen hoe graag ze mijn benen zouden willen.”

Bron: Grazia, Shownieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook