Channah Koerten pronkt 4 maanden na bevalling met lichaam in bikini

Het is pas een schamele 4,5 maand geleden dat ze beviel van dochtertje Rumi.

Channah Koerten

Temptations Channah en Quentin vertoeven momenteel met hun gezinnetje op het zonovergoten Curaçao. Op Instagram deelt de knappe brunette regelmatig wat jaloersmakende kiekjes, zo ook een prachtige foto in bikini. En wij hebben maar één reactie: wauw!

Fitnessavontuur

Midden november werden Channah en Quentin de trotse ouders van Rumi Rainbow en kreeg Tiger Travis er een zusje bij. Zo'n zwangerschap en bevalling eist natuurlijk z'n tol van je lichaam. Voordat ze zwanger raakte van haar eerste kindje woog ze 59,5 kilo en twee weken na de bevalling van Rumi tikte ze de 79 kilo aan, liet ze weten. Channah wilde dolgraag weer terug op haar oude gewicht komen.

Hoewel sporten naar eigen zeggen niet bepaald haar ding is, besloot ze toch het fitnessavontuur aan te gaan. Alleen stond de realityster er gelukkig niet voor. Niemand minder dan Quentin zou zijn vriendin helpen met trainen en gezond eten. Binnen een paar weken zat Channah al een stuk lekkerder in haar vel.

Stralend in bikini

Het lijkt erop dat al die sportsessies met Quentin zijn vruchten hebben afgeworpen. Op Instagram deelt Channah namelijk een prachtige foto in bikini. En dan te bedenken dat het slechts een schamele 4,5 maand geleden is dat ze op haar eigen woonkamervloer beviel. Het belangrijkste: je kunt zien dat ze goed in haar vel zit. She's glowing!

Celebrities
  • Grazia
  • BrunoPress, Instagram