Camila Cabello haalt uit naar body-shamers

'Wij zijn echte vrouwen met curves, cellulitis, striae en vet.'

Als vrouw in de spotlights staan is niet altijd even makkelijk. Seksisme en body shaming zijn slechts twee problemen waar vrouwelijke celebs al te vaak mee moeten dealen. Zo ook Camila Cabello. Toen zij afgelopen week in een crop top ging joggen, kreeg ze behoorlijk wat opmerkingen over haar lichaam. Maar daar trekt de zangeres zich niets van aan, zo laat zij weten in een body positive TikTok.

Body positivity

“Ik was gewoon aan het rennen in het park. Minding my own business, ik probeer fit en gezond te blijven”, begint Camila haar verhaal vanuit haar auto. “Ik draag een top die mijn buik laat zien, en ik was mijn buik niet aan het inhouden”, vertelt ze terwijl ze haar blote belly laat zien.

“Ik was mijn buik niet aan het inhouden, omdat ik aan het rennen was. En aan het bestaan”, gaat de zangeres verder. “Net als een normaal persoon dat niet constant zijn buik inhoudt.” Ze laat zich dan ook zeker niet uit het veld slaan door een paar 'onflatteuze' paparazzifoto's. “In oorlog zijn met je lichaam is so last season.” Amen!

Echte vrouwen

Camila laat weten dat ze enorm blij is met haar lichaam en hoe ze eruitziet. “Ik ben dankbaar voor dit lichaam dat mij laat doen wat ik moet doen”, zegt ze. “Wij zijn echte vrouwen met curves, cellulitis, striae en vet. En we moeten dat ownen, baby.” De zangeres eindigt de body positive video op een ludieke manier met het liedje Giving Him Something He Can Feel van En Vogue.

@camilacabello

i luv my body

♬ original sound – Camila Cabello

Beeld: BrunoPress | Video: TikTok

Laatste nieuws