Zó werd Pippa Middleton weer fit werd na haar bevallingen

Want vind als nieuwbakken moeder maar eens tijd voor de sportschool.

Lees ook

Het lijkt er een beetje op alsof the Middletons de genenloterij hebben gewonnen. Na hun bevallingen waren Kate en Pippa beiden weer snel back in shape. Hoe laatstgenoemde dat deed? Wij delen het met je.

Gezinnetje

Samen met haar man James Matthews heeft Pippa Middleton (ja, de zus van, mocht dat kwartje nog niet zijn gevallen) twee kinderen: de tweejarige Arthur en de zes maanden oude Grace. En dat zal vast pittig zijn, twee jonge kinderen, maar haar voorkomen verraadt dat niet. Zo ziet Pippa er fit en gezond uit en lijkt ze precies hetzelfde figuur te hebben als voor de bevalling – al is het ook helemaal oké om niet in no-time je pre-birth figuur terug te hebben.

Hoewel het kán dat je in een paar weken na je bevalling weer terug in shape bent, is dat niet de maatstaf die wij willen promoten. Al zijn we natuurlijk wél nieuwsgierig hoe Pippa dat voor elkaar kreeg.

Beweging

In een gesprek met het hardloopmerk HOKA One vertelt Pippa wat ze precies doet om fit te blijven. En da’s gelukkig haalbaar voor alle nieuwbakken moeders. “Actief zijn met mijn zoon in het park of in de tuin, hem achter op mijn fiets rondrijden en rondrennen toen hij nog een baby was, zijn manieren waarop ik toch actief kon zijn terwijl ik een hands-on mummy ben”, vertelde ze daarover.

Net als elke vrouw die een zwangerschap doorliep, kwam ook Pippa wat kilo’s aan. Actief zijn was voor de Britse socialite een manier om haar gewicht van voor de baby weer terug te krijgen. “Het hielp me om mijn gewicht te managen, het is efficiënt en het gaf ons allebei (Pippa en haar zoon, red.) de mogelijkheid om te genieten van de buitenlucht.”

Vrije tijd

Veel tijd voor sporten heeft Pippa niet meer sinds zij en haar man een gezinnetje van vier vormen. “In de afgelopen twee jaar hebben het gezinsleven en het moederschap veel van mijn vrije tijd in beslag genomen”, vertelt ze daarover. “Het is niet gek dat de uitdagingen waar ik eerder op gedijde op de achtergrond zijn geraakt. Hardlopen en fitness maken nog steeds deel uit van mijn wekelijkse routine, maar niet meer op een niveau als voorheen en dat is oké!”

Bron: Hello! | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook