Amy Schumer deelt foto na liposuctie: ‘Had nooit gedacht dat ik iets zou laten doen’

"Ik ben een ander mens"

Lees ook

Amy Schumer voelt zich beter dan ooit nadat ze afgelopen jaar onder het mes ging voor haar endometriose en een liposuctie, deelt ze op Instagram bij een badpakfoto.

Een lange reis

Op het kiekje poseert Amy zelfverzekerd in een zwarte badpak op het strand. “Ik voel me goed. Eindelijk. Het is een hele reis geweest. Bedankt voor jullie hulp @seckinmd (endo) en @jordanternermd (lipo)”, schrijft ze erbij. “Ik had nooit verwacht dat ik iets zou laten doen, maar we praten verder als je baarmoeder zich 2,5 jaar niet samentrekt en je 40 wordt”, sluit ze grappend af.

Tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @amyschumer

Ander mens

Hoewel Amy er nu om kan lachen, is het wel degelijk een heftige periode geweest. In september vorig jaar werden om haar endometriose te behandelen haar baarmoeder en blindedarm verwijderd. Endometriose is een aandoening waarbij weefsel dat lijkt op het slijmvlies van de baarmoeder zich buiten de baarmoeder bevindt. Het is een goedaardige aandoening, maar kan wel leiden tot een chronische ontstekingsreactie, verklevingen en veel pijn. “De pijn die ik mijn hele leven had is verdwenen uit mijn lichaam”, liet ze toen weten. “Ik ben nu al een ander mens.”

Liposuctie

De liposucties liet Amy doen naar aanleiding van haar 40e verjaardag. “Ik wil me gewoon zo goed mogelijk voelen over mezelf”, schreef ze. “Ik heb lipo gedaan en het was een hele goede ervaring.” Alle vooroordelen die ze had over plastische chirurgie, neemt ze terug. “Ik had altijd een mening over mensen die iets lieten doen, maar nu heb ik zoiets van: doe lekker wat je wil om van jezelf te houden! En als je 40 wordt en een keizersnede hebt gehad, dat dan whatever the f—k you want!

Bron: Page Six | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook