Prachtig: Jennifer Lopez deelt make-uploze video

J.Lo bewijst maar weer dat ze een natural beauty is.

Lees ook

Dat Jennifer Lopez eruitziet om door een ringetje te halen, hoeven we niemand te vertellen. De outfits van de zangeres zijn altijd on point en ook haar make-up zit altijd flawless. Op Instagram deelt ze nu echter een no make-up video. En jawel, ze is nog steeds bloedmooi!

No make-up

Jennifer is momenteel ver van huis om een nieuwe film op te nemen. Door de lange dagen voelt ze zich behoorlijk vermoeid. “Je bent veel uren aan het werk, en dat is zwaar voor je lichaam. We zijn nu ’s nachts aan het filmen en omdat ik niet genoeg slaap, moet mijn gezicht dat ontgelden”, deelt de actrice in de Instagramvideo.

Jennifer deelt dan ook in de video wat ze doet om haar gezicht goed te verzorgen – ook als ze heel druk is. “De afgelopen dagen smeer ik elke dag That JLo Glow Serum op mijn gezicht. Op zulke drukke dagen is het belangrijk om een routine te hebben en daar consistent in te zijn.” Jennifer vervolgt dat ze nu een paar dagen achter elkaar het serum heeft gesmeerd en dat ze het gevoel heeft dat haar huid weer straalt. “En nee, dit is geen bullsh*t. En ik zeg dit ook niet omdat ik iets wil verkopen. Ik wil het geheim delen waar jullie zo vaak naar vragen voor een goede huid.” En inderdaad, we kunnen niet om de glow van J.Lo heen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

Producten

Wil je een skincare routine à la Jenny on the block? Dan moet je diep in de buidel tasten. De producten van de zangeres zijn namelijk allesbehalve goedkoop. Al is er nog een middeltje waar Jennifer bij zweert. In een eerder interview met Andy Cohen wist Jennifer te onthullen dat er een budgetvriendelijke crème is, die ze al jarenlang iedere dag gebruikt.

Destijds deelde ze dat ze groot fan is van Dr. Hauschka’s Rose Day Cream tegen fijne lijntjes en donkere kringen. Deze crème kost zo’n €15 euro. Worth the try, right?

Bron: Women’s Health Mag | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook