Jaimie Vaes deelt resultaat van bilvergroting op Instagram

Jaimie is terug en hoe!

Lees ook

Jaimie Vaes heeft een turbulent jaar achter de rug en focust zich daarom nu volledig op zichzelf. Ze heeft haar comeback gemaakt op Instagram en niet zomaar eentje, maar met “nieuwe” billen!

Bootylicious

Op het kiekje dat Jaimie gisteravond op Instagram deelde zien we de beauty in een prachtig huis poseren. Jaimie draagt een doorschijnende jurk met glitters, waarbij haar billen behoorlijk goed te zien zijn. Grote kans dat Jaimie haar bilpartij wil showen vanwege de samenwerking met Aeshetic Clinic House of Bratz. De influencer tagt het bedrijf waar ze een aantal weken geleden een zogenoemde ‘non-surgical butt lift’ onderging op haar billen.

Before & after

Vorige maand deelde het bedrijf zelf ook al before & after foto van de butt lift. Daarin leggen ze uit dat er niet wordt gesneden voor deze behandeling, maar het resultaat tot stand is gekomen met fillers. “Een goed alternatief voor klanten die graag een vollere, gelifte en een shaped bil willen creëren maar geen operatie willen ondergaan of hier niet genoeg vet voor hebben”, aldus House of Bratz.

De beauty kan op veel complimenten rekenen. “Je ziet er prachtig uit” en “Heel mooi. Nog steeds in proportie, niet too much zoals je veel ziet tegenwoordig”, luidt het in de comments. Anderen reageren dat ze de ingreep niet nodig heeft en al mooi was van zichzelf.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HOUSE OF BRATZ (@houseofbratz)

Bericht vanuit Thailand

Ondanks dat Jaimie via Instagram laat zien dat ze de draad weer oppakt, liet ze onlangs nog weten dat het een ingewikkelde periode is. Nadat Lil Kleine werd opgepakt voor de vermeende mishandeling van zijn ex(?)-verloofde, werd hij kortgeleden weer vrijgelaten. Inmiddels is de rapper in Thailand om aan zichzelf te werken en deelde hij onlangs een video op Instagram waarin hij zijn excuses aanbood.

Verkeerde adres

Bij Jaimie viel dit echter verkeerd. “Jaimie heeft met enige scepsis kennisgenomen van zijn boodschap”, liet advocaat Kim Beumer onlangs weten aan Privé TV. “De verontschuldigingen die hij uit voor de pijn en de kwetsuren die hij heeft veroorzaakt zijn gericht aan ‘heel veel mensen’, maar niet aan degenen aan wie deze spijtbetuiging het meest recht zou doen, namelijk aan het adres van cliënte en der partijen minderjarige zoon.”

“Van enig berouw van, noch zelfreflectie op de gevolgen van zijn handelen jegens hen is tot op heden geen sprake”, gaat de advocaat verder. “Sterker nog, de door de heer Scholten aangenomen houding in de afwikkeling van de gevolgen van de verbreking van de relatie is er niet een die passend is bij zijn kennelijk gevonden inzichten zoals die (donderdag, red.) tot uiting bracht.”

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook