Dankzij deze geweldige hack zakt jouw strapless beha nooit meer af

Thank us later!

Een strapless beha kan handig zijn, maar ook heel irritant. Als hij constant afzakt bijvoorbeeld. Gelukkig is dat nu verleden tijd dankzij deze handige hack van TikTok.

Handig trucje

TikTok komt zo’n beetje iedere dag wel met een handige hack die ons leven een stukje makkelijker maakt. Deze fashion-hack is daar eentje van. TikTokker Hannah Warling heef namelijk dé hack gevonden die ervoor zorgt dat jouw strapless beha nooit meer afzakt. Enne, dat het een handig trucje is blijkt wel uit de vele views en likes die de video inmiddels heeft gekregen. De fashion-hack heeft inmiddels al meer dan 27 duizend likes! Het enige wat je nodig hebt is een strapless bh met afneembare bandjes. Hannah doet het in onderstaande video uitgebreid voor:

@hannahwarling save this strapless bra hack for the next time you need to wear one! ❤️ #bra #brahack #outfithacks #clothinghacks #fashiontiktok #girlytiktok #style ♬ GREEDY x TREASURE – conradrocha

Uitleg

We zetten de stappen nog even voor je op een rijtje:

1. Maak het bh-bandje aan de achterkant (er zit vaak een lusje) vast, aan één van de kanten.

2. Neem het bh-bandje en draai het om je middel via de voorkant naar de andere kant. Zorg dat het bandje over de onderkant van je bh loopt en dus ondersteunt.

3. Bevestig het bh-bandje aan de achterkant aan het andere lusje en je bent klaar om zorgeloos te feesten zonder om de seconden je bh omhoog te moeten trekken.

Als het goed is je beha nu verstevigd en zakt-ie niet meer af! Dankjewel, TikTok!

Bron: Grazia | Beeld: iStock

Laatste nieuws