Hardloopdilemma’s met Lotte van Leeuwen

Wij vroegen haar het hemd van het lijf.

Lees ook

Fitness influencer en hardloopster Lotte van Leeuwen ( 24 ) stond op haar twintigste aan de tennistop van Nederland. Als een blessure haar dwingt om te stoppen met tennissen, moet ze zichzelf opnieuw uitvinden… Wij vroegen haar het hemd van het lijf.

Backstage

Samen met Suzanne Brummel en Japke Janneke schittert Lotte op de cover van de nieuwe Happy in Shape, waarin ze openhartig praat over sport en haar drive om altijd het beste uit zichzelf te halen, maar ook over kracht, uitdagingen en guilty pleasures. Tijdens de covershoot was het backstage een dolle boel. Tussen de visagie, styling en het poseren voor de camera door was er gelukkig ook een gaatje vrij om Lotte pittige hardloopdilemma’s voor te leggen.

Dilemma’s

Liever binnen of buiten rennen? Altijd dezelfde route lopen of altijd verdwalen? Ochtend of avondloper? Focus op calorieverbranding of spieropbouw? Bekijk snel onderstaande video!

De nieuwe Happy in Shape staat vol met go-to sportoutfits, heerlijke interviews en nog veel meer over health, beauty, travel, mind en lifestyle. Én natuurlijk de interviews met Suzanne, Japke en Lotte ligt nu in de winkel. Haal hem snel in huis!

Dit artikel is in samenwerking met Garmin tot stand gekomen.

Video: Sanne Bakker

Laatste nieuws

Zie ook