Yolanthe Cabau doet boekje open over liefdesleven in L.A.

"Het kan heel snel gaan"

Lees ook

Yolanthe Cabau leidt een droomleven in Los Angeles, waar ze samen met zoontje Xess Xava woont. De actrice heeft een grote rol in een Amerikaanse film en ook haar eigen bedrijf is succesvol. Het enige dat nog ontbreekt is een partner. In gesprek met Beau Monde vertelt Yolanthe eerlijk hoe het nu in de liefde gaat. 

Single in Amerika

Als iedereen weet wie je bent, kan daten soms heel moeilijk zijn. In L.A. heeft Yolanthe daar geen last van, want daar heeft ze alle vrijheid. “Ik ben officieel single. Dat betekent niet dat ik het niet leuk kan hebben met iemand”, vertelt ze in de nieuwste Beau Monde. Hoewel Yolanthe in Amerika vooral anoniem leeft, zal ze het zelf delen als ze een nieuwe lover heeft. Ze legt uit: “Zodra ik een serieuze relatie begin, zal ik dat als eerste delen met de wereld.”

Zelfliefde

De relatie met zichzelf staat nu op nummer één bij Yolanthe – al was dat niet altijd zo. “Ik heb geleerd om met mezelf te leven, er oprecht achter te komen wie ik ben en die persoon helemaal te omarmen en lief te hebben”, aldus de actrice. Een goede band met zichzelf krijgen ging zeker niet zonder ups en downs, maar ze is nu gelukkig met haar leven. “Op dit moment ligt mijn focus bij Xess en mijn werk, dat is een mindset die ik van vroeger uit van mijn moeder heb meegekregen.” Toch hoeft ze zich geen moment te vervelen. “Ik date nu vooral met mezelf en met mijn vriendinnen.”

Steun en toeverlaat

De portie self love zit wel goed bij Yolanthe, maar wat als de liefde zich eenmaal aandient? Dan neemt de beauty die kans met beiden handen aan. “Ik ben het type bij wie, als ik eenmaal ervoor ga, het ook heel snel kan gaan.” Een steun en toeverlaat is dan ook zeker iets waar ze behoefte aan heeft. “Het is een fijn gevoel om te weten dat je kunt thuiskomen bij iemand. Als je, zoals ik, in een positie zit waar mensen continu een mening over je hebben, is het fijn om iemand te hebben die een arm om je heen slaat en weet wie je écht bent”, stelt de actrice.

Het hele interview met Yolanthe Cabau lees je in de nieuwste Beau Monde, vanaf woensdag 3 augustus in de winkels! 

Bron: Beau Monde | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook