Mommy’s, opgelet! Deze 3 merken hebben heerlijke pregnancy sportswear

Baby on board! Wil jij blijven sporten tijdens de zwangerschap, of zoek je gewoon comfortabele kleding om in je vrije tijd te dragen met een babybump? Dit zijn onze drie favoriete merken om je maternity sportswear te kopen.

PUMA

Ben je zwanger maar wil je toch sporten? Dan is maternity sportkleding op een gegeven moment een must. PUMA heeft sportkleding ontwikkeld om je te ondersteunen van de allereerste week van je zwangerschap tot je dag van de bevalling én daarna. Een echte musthave is de Maternity Studio 7/8 trainingslegging; een iets korter model met een ondersteunende hoge taille en gemaakt van duurzame materialen en vochtafvoerende dryCELL-technologie. Ook de tops zijn van deze materialen gemaakt. De PUMA maternity collectie is niet alleen praktisch, maar ziet er ook nog eens fashionable uit met zwart en blauw tinten. En er is natuurlijk genoeg ruimte voor de groeiende babybuik!

Reebok

Of je nou gaat hardlopen, zwangerschapyoga doet, blijft boksen of voor pilates kiest: Reebok heeft de juiste maternity sportswear. De knaller van de collectie is de LUX zwangerschapslegging. De tailleband gaat over de bump heen, hij volgt de natuurlijke ronding van je lichaam en is zowel stretchy als stevig – en dus ondersteunend. Hij is zo gemaakt dat je de naden niet voelt en de geurverdrijvende MOTIONFRESH-technologie houdt de boel fris. Maar er zijn ook tops, sportbeha’s of heerlijke oversized hoodies. Allemaal in basic zwart of heerlijke pastelkleurtjes.

Adidas

Adidas heeft niet alleen een enorme collectie sportkleding, maar ook de sportswear voor zwangere vrouwen is uitgebreid. Van voedingsbeha’s tot T-shirts en van leggings tot joggingsbroeken en hoodies: de keuze is reuze. Onze favoriet: de adidas bij Stella McCartney collectie met heerlijke felle kleuren en hippe printjes. Stijlvoller kan niet!

Heb je even geen puf om te sporten? No worries, ook in je vrije tijd is het met een groeiende buik en veranderd lichaam heerlijk om in sportkleding rond te lopen. Een sportbeha zit nu een stuk fijner dan een gewone beha en ook met een legging zit je altijd goed. Enjoy!

Beeld: Pavel Danilyuk via Pexels

Laatste nieuws