Sylvie Meis openhartig over fillers: ‘Je hoeft je toch niet te schamen’

'Als je met iets kleins een onzekerheid kunt wegnemen, waarom zou je dat dan niet doen als je dat graag wilt?'

Sylvie Meis vertelt in de nieuwste Beau Monde openhartig over haar leven als single lady, het moederschap, haar zomerplannen én fillers. “Van mij mag er meer transparantie komen”, zegt ze over cosmetische ingrepen.

Fillers

Het onderwerp fillers komt aan bod wanneer Beau Monde de beauty vraagt naar haar samenwerking met Juvéderm (een wereldwijd marktleider in hyaluronzuur fillers, red). Een samenwerking die meteen het taboe van fillers en andere cosmetische ingrepen uit de wereld helpt.

“Ik heb ‘ja’ gezegd omdat ik vond dat het klaar moest zijn met het verstoppen. Ik kreeg vaak de vraag hoe het komt dat ik er zo goed uit blijf zien. Elke keer antwoordde ik dan met het standaard riedeltje: ‘Slapen, sporten, gezond eten en water drinken’. En ik dóe al die dingen ook, alleen is het ook fijn om te zeggen: ‘Ja, ik heb goede genen én ik gebruik fillers en daarmee kan ik wat je nu ziet bereiken.'”

Transparantie

Ook vindt Sylvie dat je je niet moet schamen om de cosmetische ingrepen die je hebt laten doen. “Je hoeft je toch niet te schamen omdat je iets aan jezelf laat doen? Als je met iets kleins een onzekerheid kunt wegnemen, waarom zou je dat dan niet doen als je dat graag wilt? Van mij mag er meer transparantie komen.” Facts!

Lieve berichten

En omdat de beauty zo openhartig is over haar fillers, merkt ze dat ze veel lieve berichten van vrouwen krijgt. “Ik merk dat dit vrouwen aanspreekt. Ik krijg veel lieve berichten. Bijvoorbeeld dat ik een taboe doorbreek. Maar ook over andere dingen dan Juvéderm. Zo dm-de een meisje me dat mijn MAC lippenstift haar favoriete nude is. Daar doe je het voor. Andere mensen een leuk en blij gevoel geven.” En zo is het maar net.

Benieuwd naar het hele interview met Sylvie Meis? Je leest ’t in de nieuwste Beau Monde, vanaf nu in de winkel! 

Bron: Beau Monde | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws