Pip Pellens laat groeiende babybuik zien op Instagram

'Counting down the days🤍🤍🤍'

Pip Pellens en lover Pim Wessels kunnen beginnen met aftellen, want ze worden binnenkort ouders van hun eerste kindje. Inmiddels heeft al een behoorlijke baby bump gekregen. Op Instagram showt ze haar groeiende buik.

Nieuw projectje

In een lieve video – waarin de groeiende buik al pretty obvious zichtbaar was – maakte Pip haar zwangerschap eind mei bekend. “Ohja, we zijn ook al een tijd bezig met een nieuw projectje”, schreef de grappend actrice bij het filmpje. “Over een paar maanden zijn we niet meer met z’n 2tjes.”

Dagen aftellen

Inmiddels weten Pip en Pim ook dat ze een meisje verwachten. Enne, de actrice kan niet wachten tot ze de kleine meid kan ontmoeten. “Counting down the days🤍🤍🤍”, schrijft ze op Instagram. Daarbij deelt de mommy to be een tweetal prachtige zwart-wit foto’s waarop haar babybuik goed te zien is. Stunning!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pip Pellens-Wessels (@pippellens)

Pip en Pim

Pip en Pim leerden elkaar kennen in 2012, toen ze samen in de musical Lover of Loser speelden. Sindsdien zijn ze niet meer van elkaar weg te denken. Het is trouwens niet de eerste keer dat het koppel ons weet te verrassen: twee jaar geleden trouwden ze nog in het geheim – waarna ze op Instagram plotseling casually mededeelden dat ze in het huwelijksbootje waren gestapt. Regelmatig zien we de meest lieve kiekjes van het stel voorbijkomen, en die liefde bekronen ze dus nu met een kindje.

Bron: Instagram @pippellens, Grazia archief | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws