Wauw! Zwangere Mikky Kiemeney showt babybuik op Instagram

Prachtig!

Voetbalgala 2019

Mikky Kiemeny en Frenkie de Jong zijn in verwachting van hun eerste spruit. De twee maakten het heugelijke nieuws begin deze maand bekend. Inmiddels heeft Mikky al een behoorlijke baby bump, die goed te zien is op een zonnige foto op haar Instagram.

Zwanger

Ruim een week geleden deelden Frenkie en Mikky een video waarin te zien is dat ze volop aan het genieten waren van hun vakantie. Daarbij zagen we veel zon, zee, strand én een babybelly. Volgers van het stel konden uit de caption “🧸❤️” halen dat ze een kindje verwachten, maar met de te lieve video bevestigde het koppel het prachtige nieuws.

Babybuik

Mikky en Frenkie zijn nog steeds volop aan het genieten. Dit bevestigt Mikky maar weer door een prachtig, zomers kiekje te delen op Instagram. "Enjoying our summer 🌴🌺🐣", schrijft ze. Op de foto die ze deelt, is te zien dat Mikky op het strand poseert en is haar babybuik goed te zien. Looking good!

De foto valt bij Mikky's followers in de smaak. Zo laten onder meer Maan en Nicolette van Dam en lovende reactie achter. Ook verloofde Frenkie is onder de indruk van de prachtige foto. "😍😍", reageert hij. Awh!

Verloving

Frenkie en Mikky zijn al jaren een steady couple. De twee kregen in 2014 een relatie en verloofden zich vorig jaar. Zo ging Frenkie tijdens hun vakantie op één knie voor zijn grote liefde. "“I SAID YES❤️❤️👴👵”, schreef Mikky destijds op Instagram toen ze beelden deelden van dit romantische moment. "Ik kan niet wachten om de rest van onze levens samen door te brengen. She said yes❤️👵👴”, liet Frenkie erover weten.

Bron Grazia | Beeld: NL Beeld / Patrick van Emst, Instagram

Celebrities
  • 2019, September 02. Studio 21, Hilversum, the Netherlands. Frenkie de Jong and Mikky Kiemeney at the Dutch Football Player of the Year Awards 2019.