Heftig: Khloé Kardashian laat deuk in gezicht zien na huidkanker

De Kardashian-telg liet vorig jaar een melanoom verwijderen.

Vorig jaar kwam Khloé Kardashian met de schrik vrij toen er een melanoom in haar gezicht werd ontdekt. De tumor werd uit haar gezicht verwijderd, maar heeft toch nog zichtbare schade achtergelaten. Op Instagram deelt Khloé een foto van de deuk die de tumor heeft veroorzaakt.

Melanoom

Een jaar geleden verscheen Khloé met verband op haar gezicht in The Kardashians, waarna ze veel vragen op haar Instagram kreeg over wat er nou precies aan de hand was. Ze vertelde dat ze een ‘bultje’ op haar wang had ontdekt en dat deze niet vanzelf wegging. “Na zeven maanden besloot ik een biopsie te laten doen, want het bleef zitten.”

Litteken

Ze ging langs bij haar vaste dermatoloog die huidkanker vermoedde. Omdat het volgens de dokter vrij zeldzaam zou zijn voor haar leeftijd, werd er een tweede biopsie gedaan. Haar nachtmerrie werd werkelijkheid: het was wel degelijk een tumor. “Ik kreeg te horen dat ik direct geopereerd moest worden om de tumor te laten verwijderen uit mijn gezicht”, legt ze uit. “Ik ben zo dankbaar dat ze alles weg hebben kunnen halen; het ziet er helemaal schoon uit.” De tumor is dus weg, maar Khloé heeft er wel een deuk op nagehouden.

Op Instagram plaatst ze een foto van de deuk in haar wang en geeft ze daarbij uitleg. “Voor degenen die het niet weten, ik heb huidkanker in mijn gezicht gehad”, schrijft Khloé. “We hebben een tumor uit mijn wang moeten verwijderen, ik bleef zitten met een inkeping. Ik klaag zeker niet, want ik heb liever een inkeping dan melanoom.”

Op dit moment laat ze de deuk opvullen en hoopt ze dat deze op den duur helemaal verdwijnt.

Tot slot wil Khloé haar volgers ook waarschuwen voor een gevaarlijk plekje en roept ze op op meteen naar de dokter te gaan als je iets verdachts bij jezelf of een ander merkt. “Een check kan je leven redden”, schrijft ze.

Bron: NSMBL | Beeld: Instagram @khloekardashian, NL Beeld

Laatste nieuws