Win! Een samengesteld pakket van Holland & Barrett met de ontbijtmixen van Purasana

Doe mee en win!

Een snelle smoothie to-go of toch liever een breakfast bowl? Een goed ontbijt in de ochtend brengt vele gezondheidsvoordelen met zich mee. Vitamines en vezels helpen bijvoorbeeld om de darmflora in balans te brengen en verminderen de trek om te snacken. Holland & Barrett presenteert de biologische ontbijtmixen van Purasana. En jij kunt een pakket met de beste ontbijtmixen winnen!

Ontbijtmixen

De ontbijtmixen van Purasana zijn geheel vegan, vrij van zoet- en smaakstoffen en bevatten hun eigen natuurlijke ingrediënten met verschillende werkzame stoffen. Daarbij zit er in een groot deel van de mixen acacia vezelpoeder, wat werkt als een prebiotica. Zo is er voor ieder gezondheidsdoel een passend product. Makkelijk, lekker en voedzaam: voortaan behoort het ontbijt tot het favoriete moment van de dag. Wil jij nou kansmaken op een pakket van Purasana? Dat kan! Wij mogen namens het merk namelijk een pakket weggeven dat bestaat uit:

Purasana Chiazaad
Crunchy en toasted chiazaden, een goede bron van omega-3 en rijk aan vezels en mineralen
Deze 100% biologische chiazaden van Purasana onderscheiden zich van gewone chiazaden door hun extra krokante karakter en door hun licht geroosterde smaak. Voeg wat chiazaad toe aan je ontbijtje en geef je yoghurt of granola een extra bite. Ook lekker door gebak en salades.

Purasana Hemp
Purasana Hemp Seeds Raw Bio bevat 100% biologisch gepelde hennepzaden. Hennepzaad is onder andere rijk aan vezels, eiwitten en omega vetzuren. Ideaal als snack tussendoor maar ook lekker als toevoeging aan de maaltijd (yoghurt, salades etc.)

Purasana Cacao
Purasana Raw Cacao Poeder Bio wordt zonder verhitten verkregen uit het zaad van de Theobroma cacao, een kleine groenblijvende boom die groeit in tropische klimaten.
Cacao bevat van nature veel voedingsstoffen en fytonutriënten. Het is rijk aan vezels, kalium, fosfor, magnesium, calcium, zink en koper. Lange tijd werd de voedingswaarde van cacao onderschat vanwege het vet en de suiker die bewerkte cacao (inderdaad, die overheerlijke chocolade reep) bevat. Gelukkig kun je rauwe cacao op heel veel manieren gebruiken en profiteren van de gezondheidsvoordelen en die heerlijke cacaosmaak.

Breakfast mix
Bij geen specifieke gezondheidsdoelen is de Breakfast Mix een makkelijke manier om essentiële voedingswaarden binnen te krijgen. Hiermee is de mix een dagelijkse klassieker in de ochtend. De samenstelling bestaat uit maar liefst vijf onbewerkte poeders zoals cacao en acaibes. Deze mix is dé aanvulling voor iedere ochtendroutine.

Vul onderstaand formulier in en maak kans!

Voorwaarden: meedoen kan t/m 2 november. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Happy in Shape niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws