Win! 1x FOREO’s nieuwste BEAR™ 2 body

Hiermee ga je cellulitis tegen!

FOREO, het Zweedse beauty-tech merk, heeft onlangs een geheel nieuwe collectie van BEAR™ 2 gelanceerd. Hier introduceert FOREO ook de nieuwste BEAR™ 2 body; het krachtigste lichaamsversteviging apparaat ter wereld. En wij mogen dit apparaat aan een van jullie weggeven!

Bye bye cellulite!

BEAR™ 2 body is de perfecte personal trainer om cellulite en een slappe huid te verminderen. Maar hoe werkt het precies en wat is cellulite nou eigenlijk? Cellulite, ook wel de sinaasappelhuid genoemd, wordt veroorzaakt door een opeenhoping van vet in het onderhuidse bindweefsel.

Op deze manier vermindert de bloedcirculatie, wat ervoor zorgt dat vet en vocht minder goed kunnen worden afgevoerd. Dit resulteert in een ‘bobbelig’ uitziende huid die zich voornamelijk voordoet op de benen, heupen en billen. De oplossing? FOREO heeft onlangs de BEAR™ 2 body gelanceerd, dit apparaat maakt gebruik van microcurrent wat de spieren stimuleert voor een strakke en glowy skin.

Microcurrent

Het nieuwe FOREO apparaat beschikt over twee verschillende soorten microcurrent, namelijk de Advanced Microcurrent™ en de Sculpting Microcurrent™. De Advanced Microcurrent™ prikkelt de spieren met constante stroom om ze sterker te maken, tegelijkertijd wordt de huid aan de buitenste laag strakker. De Sculpting Microcurrent™ brengt de microcurrent juist dieper in de spieren, om zo de huid effectief te verstevigen.

Deze soorten microcurrent worden daarnaast gecombineerd met 5 gepatenteerde T-Sonic™ massagepatronen, elk met een specifiek voordeel namelijk: 

  • Lymfedrainage massage: stimuleert de circulatie van lichaamsvocht.
  • Deep Tissue massage: gebruikt intense druk in langzame intervallen om de spanning in de spieren van het lichaam in te perken.
  • Trigger Point massage: gebruikt afwisselende niveaus van druk om de spanning in het spierweefsel terug te dringen.
  • Shiatsu massage: maakt gebruik van kloppende druk om emotionele en fysieke rust te stimuleren en vermoeidheid te verminderen.
  • Reflexologie massage: gebruikt weinig tot veel druk, wat resulteert in ontspanning en het herstellen van het natuurlijke energieniveau.

BEAR™ 2 body is het perfecte apparaat voor thuis en moet worden gebruikt in combinatie met een geleidend serum. BEAR™ 2 body maakt gebruik van het Anti-Shock System™ 2.0. Anti-Shock System™ 2.0 elimineert elke kans dat microcurrent de huid schokt, wat resulteert in maximale veiligheid, comfort en effectiviteit van de behandeling. Dit is een uniek geïntegreerd systeem dat ultra slimme sensoren gebruikt om de weerstand van de huid tegen elektriciteit te scannen en te meten met een snelheid van 100x per seconde. Op deze manier wordt de intensiteit van microcurrent automatisch aangepast in slechts 0,002 seconden zodat het perfect past bij de huid.

Winactie

Ben jij enthousiast geworden door bovenstaande informatie? Vul dan onderstaand winformulier in om kans te maken op BEAR™ 2 body!

Voorwaarden: meedoen kan t/m 30 november. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Happy in Shape niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws