What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle!

Happy in Shape verzamelt regelmatig de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle; lees mee.

Een uniek dagje uit bij Expeditie Zeumeren: De Wijn Escape!

Op zoek naar een onvergetelijk avontuur dat escapen combineert met de heerlijke wereld van wijn?
Zoek dan niet verder! Expeditie Zeumeren presenteert met trots de Wijnescape, een buitengewone escaperoom-ervaring in het hart van recreatiegebied Zeumeren.

In deze wijnescape gaat het niet alleen om ontsnappen uit een kamer; het is een reis door de smaakvolle wereld van wijn. Terwijl je de aanwijzingen kraakt en de uitdagingen aan gaat, ontdek je meer over de kunst van het wijn maken en proef je de verschillende wijnen. Maar wees gewaarschuwd, de tijd tikt genadeloos door terwijl je de puzzels oplost en de proeverij voltooid. Kun je ontsnappen voordat de klokt stopt?

Na de Wijnescape kun je je smaakpapillen verwennen met een heerlijke borrelplank. Of je nu een wijnliefhebber bent, een escaperoom fan of een leuk uitje zoekt voor een vrijgezellenfeest of verjaardagsfeest, de Wijnescape bij Expeditie Zeumeren biedt voor elk wat wils. Klaar om te ontsnappen? Of juist niet! Boek dan direct jouw Wijnescape op de website en maak je klaar voor een onvergetelijke wijn avontuur.

Dankzij AGU blijf je ook tijdens de natte en donkere maanden fietsen

De herfst is er en dat betekent dus ook dat de dagen donkerder, natter en kouder worden. AGU wil iedereen aanmoedigen om toch de fiets te blijven pakken, en er voor elke fietser in elke weersomstandigheid zijn door ze te voorzien van de meest geschikte uitrusting. Ook in het najaar heeft het merk een antwoord op de vraag van elke fietser – van zij die dagelijks de fiets nemen naar het werk tot de volhardende wielrenner of bikepacker.

Voor de sportievelingen die tijdens deze periode graag nog op hun racefiets springen, is er goed nieuws: het overgrote deel van fietskleding uit de nieuwe najaarscollectie is namelijk volledig gebaseerd op de performance wear van Team Jumbo-Visma en dus op het hoogste niveau geschikt voor alle weersomstandigheden. Precies dezelfde oplossingen en technologieën die de prestaties van de Team Jumbo-Visma renners verbeteren, zijn te vinden in de fietskleding die AGU aanbiedt.

Neem nu bijvoorbeeld de rain jersey, ideaal voor de doorzetters op natte, koude dagen. Hij is waterdicht, beschermt je tegen de wind en heeft een sterk ademend vermogen. Kortom: een allround stuk voor de herfst en winter.

Holland & Barrett lanceert hoogwaardige skincare collectie: De Tuinen Premium

Een goede beautyroutine bestaat uit meerdere stappen die aansluiten op de behoefte van de huid. Holland & Barrett introduceert De Tuinen Premium met drie verschillende productlijnen. Zo wordt er een volledige ochtend- en avondroutine gecreëerd voor iedere huidtype. Maak kennis met de nieuwe essentials en ontdek microplastic-vrije skincare op basis van natuurlijke ingrediënten.

Door de jaren heen hebben verschillende werkzame stoffen hun intrede gemaakt in de beauty-industrie. Zo worden bakuchiol, vitamine C, hyaluronzuur, collageen en niacinamide steeds populairder. Holland & Barrett speelt in op deze trend en presenteert daarom De Tuinen Premium collectie. De verzorgingsproducten bevatten een hoger percentage met meerdere werkzame stoffen die het beste in de huid naar boven halen. Toe aan hydratatie? Of toch liever focussen op het verminderen van rimpels? Met deze hoogwaardige skincare collectie is er een perfecte match voor iedereen.

Brooks komt met de run Merry collectie

Fuelled by candy canes. De 2023 Run Merry collectie van Brooks Running Get Gingerbread(y), want de Glycerin 20 wordt omgetoverd tot een ware icy-editie en verkrijgbaar als limited edition. Een terugkerend merry moment van het jaar en ideaal voor de verlanglijstjes.

Ook de Ghost 15 heeft weer een wild tintje gekregen. Verander elke stoep in een jungle en maak van elke run een avontuur met de Run Wild collectie van 2023. Run Merry en Run Wild zijn beide collecties die naast de reguliere kleuren tijdelijk beschikbaar zijn.

Vang de magie van Kerstmis met de lancering van de nieuwe kerstcollectie van Westwing Collection

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat de voorbereidingen voor Kerstmis weer van start kunnen gaan! Kerst is een tijd van warmte en liefde waarbij familie en vrienden samen komen. En waar kan dat beter dan thuis? Westwing biedt een collectie om elk interieur kerst klaar te maken.

Alexandra Tobler, Creative Director van Westwing Collection, deelt haar visie op de collectie: ”Dit jaar vangt de kerstcollectie de magie van het seizoen met een naadloze samensmelting van moderne en traditionele motieven. Met charmante ontwerpen, speelse vormen en een feestelijk tintje, wordt de perfecte balans tussen eigentijdse stijl en tijdloze charme bereikt. Uiteindelijk heeft Kerstmis zijn eigen aura; westwing voegt er slechts een vleugje aan toe. Vrolijk Kerstfeest!”

Calvin Klein viert de feestdagen met Hailey Bieber en Brandon Flynn

Calvin Klein lanceert de Holiday campagne met in de hoofdrol model Hailey Bieber en acteur Brandon Flynn. De campagne is geschoten door James Brodribb en is geïnspireerd door de sfeer van het feestseizoen. Hailey en Brandon beide gestyled in de Calvin Klein Holiday-collectie, zijn gefotografeerd in beelden die de feestelijke sfeer tot leven brengt De collectie is een moderne interpretatie van klassieke feestelijke kleding. De collectie bestaat uit jurken met een nieuw design, verfijnde pasvormen, veelzijdige tops en denim essentials voor elke gelegenheid – om te dragen of om cadeau te geven.

CeraVe lanceert nieuw Hydraterend Hyaluronzuur Serum

Dagelijkse factoren kunnen een negatieve impact hebben op de huidbarrière functie en dus de hydratatie, bijvoorbeeld niet voldoende water drinken, stress en externe irriterende stoffen zoals vervuiling. Het Hydraterend Hyaluronzuur Serum van CeraVe, ontwikkeld met dermatologen om de huidbarrière te helpen herstellen en versterken, biedt aanvullende hydratatie die het vocht tot 24 uur lang vasthoudt en de huid helpt beschermen tegen uitdroging. Het serum is vanaf heden verkrijgbaar bij verschillende (online) apotheken voor €21,45.

 

JOSH V en Leger des Heils ReShare breiden kledingreparatieservice verder uit om kledingindustrie te verduurzamen

Fashion- en lifestylebrand JOSH V en Leger des Heils ReShare voegen aan twee nieuwe ReShare store locaties, in Amsterdam en Eindhoven, een JOSH V reparatiepunt toe. Dit is mogelijk dankzij een tweede donatie van JOSH V aan ReShare voor de aanschaf van naai- en lockmachines. Met de service willen JOSH V en ReShare consumenten stimuleren beter met hun kleding om te gaan en te strijden voor een duurzamere en menswaardige textielketen. In de JOSH V x ReShare naaiateliers kunnen klanten van JOSH V kosteloos hun JOSH V-kleding laten repareren. Het doel van deze naaiateliers is het verhogen van het aandeel herdraagbaar textiel in Nederland. Daarom is de service ook van toepassing op andere kleding, tegen een toegankelijk tarief. De opbrengst hiervan gaat direct naar ReShare en wordt geïnvesteerd in het realiseren van hun circulaire missie.

Regelmatig lees je op Happy in Shape in de What’s New de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van trendy food spots en kakelverse producten in de supermarkt tot de nieuwste fashion- en beautyproducten en sportlanceringen. Houd onze website dus in de gaten om bij te blijven!

Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws