Win! 1x hardloopkledingset van Mizuno t.w.v € 185

Doe mee en maak kans!

Hardlopen in wind en regen is heerlijk, maar je wil natuurlijk niet ziek worden. Met de nieuwe Premium hardloopkleding van Mizuno blijf je droog en warm. En wij mogen een kledingset weggeven!

Legging en jacket

De nieuwe Mizuno Premium hardloopkleding geeft je optimale bescherming tijdens je run, in wind en regen. Dat is ideaal want hardlopen in regenachtig weer is heerlijk, maar je wil natuurlijk geen kou lijden. De Mizuno Premium Aero Jacket en Premium Tight zijn verkrijgbaar in een dames- en herenuitvoering en houden je lekker warm.

Lekker warm

Het Premium Aero Jacket houdt je lekker droog en heeft een optimaal ademend vermogen. Zo kan je intensief trainen zonder oververhit te raken. Het soepele materiaal van zeer licht geweven stretch zorgt voor extra comfort en bewegingsvrijheid. Het jacket is voorzien van handige ritszakken.

De nieuwe hardlooptight van Mizuno, Premium Tight, heeft aan de binnenkant van de tailleband een trekkoord om de pasvorm aan te passen. De tight blijft hierdoor goed zitten tijdens je run waarbij flat seams zorgen voor extra draagcomfort. In de achterzak met rits berg je waardevolle items op. Dankzij reflecterende details val je goed op in het donker.

Doe mee!

Wil jij nou een jacket en een legging winnen? Vul dan onderstaand winformulier in en maak kans!

Voorwaarden: meedoen kan t/m 19 januari. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Happy in Shape niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws