What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle!

Happy in Shape verzamelt regelmatig de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle; lees mee.

De Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel is van start!
Van 4 t/m 10 maart is het de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel! Elke dag vlees en zuivel eten is niet meer van deze tijd, daarom worden Nederlanders voor de zevende uitgedaagd om vlees en zuivel een weekje te laten staan. Dit is hét moment om de lekkerste plantaardige producten te ontdekken. Als plantaardig eten nog niet helemaal in je systeem zit, kan het misschien een uitdaging zijn om vol te houden. Gelukkig kun je voor tips en inspiratie terecht op weekzondervleesenzuivel.nl!

Maak kennis met de nieuwe Dyson Airstrait™ stijltang
De nieuwe Dyson Airstrait™ stijltang zorgt voor een geheel nieuwe manier om meerdere haartypes te stijlen van nat naar droog haar, zonder hete platen of hittebeschadiging. De krachtige, gerichte luchtstroom droogt en stijlt het natte haar namelijk tegelijkertijd. De haarlok wordt vastgehouden tussen twee platen en wordt met een nauwkeurige, schuine hogedrukluchtstroom naar beneden en in het haar geperst, waarbij het haar tegelijk wordt gedroogd en gestijld, met één machine. “Deze expertise, die we de afgelopen 25 jaar hebben opgedaan, heeft ons in staat gesteld om onze eerste nat-naar-droog stijltang te creëren. Je bespaart hiermee tijd, je behoudt de haarsterkte en je creëert een alledaagse maar natuurlijke style”, aldus James Dyson, oprichter en hoofdingenieur. Meer info vind je hier.

Yeliz Çiçek en Anna Nooshin lanceren podcast ‘How to get the job (done)’
Tijdens deze wekelijkse podcast bespreken Anna en Yeliz alles over carrière maken en ondernemen. Geheel in lijn met hun motto ‘Real queens don’t gatekeep’ delen ze hun netwerk en kennis met alle vrouwen die het net zoals zij willen maken in de mode- of mediabusiness. Elke maandag om 17 uur komt een nieuwe aflevering online, de perfecte kickstart van je week en inclusief genoeg inspiratie om je business of carrière een boost te geven. Ook worden elke week vragen behandeld die vrouwen stellen via Instagram of TikTok over een bepaald onderwerp, bellen de dames met experts uit de sector én doen ze interviews. De eerste gast is niemand minder dan Chantal Janzen; luisteren maar! Je beluistert ‘em hier.

Trinny London introduceert Overnight Clarity
Of je nu 25 of 65 bent, stress maakt geen onderscheid – te veel stress versnelt de tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes, dofheid, ongelijkmatige teint, ruwe huidtextuur en zichtbare poriën. Overnight Clarity is een klinisch bewezen serum voor ’s nachts met een krachtige combinatie van ingrediënten. Terwijl je slaapt, werkt de formule om schade te helpen herstellen, het herstel te versnellen en de genen voor een lang huidleven te activeren om vroegtijdige veroudering te vertragen. Je koopt ‘em hier.

Healthy Sisters, lokale ondernemers en Knorr organiseren Ramadan Markt in Rotterdam
begint de Islamitische vastenmaand, ook wel bekend als de ramadan. Ter gelegenheid hiervan organiseren de zussen Rachida en Najima Kharbouch – bekend van het online platform Healthy Sisters – samen met Knorr en lokale ondernemers uit de moslimgemeenschap op woensdag 6 maart een Ramadan Markt in Rotterdam. Bezoekers kunnen op de markt inkopen doen voor de ramadan en genieten van de kookkunsten van de zussen, geserveerd vanuit hun Healthy Sisters Ramadan Truck. Deze truck zal in de drie daaropvolgende dagen doorreizen naar Den Haag, Eindhoven en Utrecht. Meer info vind je hier.

adidas brengt Supernova-hardlooplijn uit
Uit een recente wereldwijde studie* van adidas onder 2.674 hardlopers blijkt dat discomfort tijdens het rennen de voornaamste reden is om niet aan een hardloopsessie te beginnen. Om dit en andere struikelblokken weg te nemen, brengt het sportmerk een nieuwe collectie van de Supernova-hardloopschoen uit. Er zijn drie allround schoenen ontworpen om zo comfortabel mogelijk te rennen: de Supernova Rise, de Supernova Stride en de Supernova Solution. Je shopt ze hier.

Huda Beauty lanceert Creamy Obsessions
Huda Beauty lanceert Creamy Obsessions: twee nieuwe, monochrome en veelzijdige oogschaduwpaletten met innovatieve, ultra-gepigmenteerde metallic en crème-naar-poeder oogschaduws die naadloos met elkaar blenden om zo een reeks tijdloze looks te creëren. De paletten bieden ieder vier verschillende soorten innovatieve oogschaduws en formules. Zo transformeren de cream-to-mattes van crème tot zachte poeder met matte finish (gebruik deze poeders enkel als basis of om de look intenser aan te zetten) en zijn de cream-to-metallics geweldig als je maar één kleur aan wilt brengen dankzij hun mega impact en glitterachtige eindresultaat. Kopen kan hier.

Restaurant-ontdekkingsapp NeoTaste biedt culi lovers unieke eetervaringen met exclusieve voordelen
NeoTaste, een restaurant-ontdekkingsapp uit Duitsland, breidt deze maand uit naar Amsterdam en opent hier de deuren naar exclusieve voordelen voor gebruikers, terwijl restaurants kosteloos kunnen deelnemen. NeoTaste stelt gebruikers in staat om eenvoudig meer dan 200 zorgvuldig geselecteerde partnerrestaurants te verkennen, waaronder Bar Kosta, restaurant Café Celia en traiteurs zoals Raïnaraï en Mezzave. Met de app kunnen restaurantliefhebbers en foodies profiteren van verschillende voordelen; van exclusieve aanbiedingen zoals twee hoofdgerechten voor de prijs van één tot een gratis dessert. NeoTaste zal na Amsterdam dit voorjaar verder uitbreiden naar Den-Haag, Rotterdam, Utrecht en Haarlem. Download de app hier.

Boothclub Amsterdam: vintage photobooths in de 9 straatjes
Met de komst van TikTok ontstond de afgelopen jaren een nieuwe hype rondom vintage fotohokjes. Dit vroeg om meer vintage photobooths in de hoofdstad. En Boothclub Amsterdam besloot in één klap twee booths toe te voegen. Een droomlocatie werd gevonden in de Raamsteeg; een van de oudste steegjes van Amsterdam, waar geschiedenis en eigenheid samen met jonge toeristen door de straten waaien. Dé plek om een herinnering te vereeuwigen op een manier zoals alleen vintage fotografie dat kan: puur en ongefilterd. Meer info vind je hier.

Speciaal voor de 50+ huid: WELEDA Versterkende Gezichtsverzorging
Biologisch, 100% natuurlijk en speciaal voor de 50+ huid: maak kennis met de WELEDA Versterkende Gezichtsverzorging. De drie kostbare ingrediënten vormen samen een natuurlijke kracht. Extract van biologische blauwe gentiaan zit vol antioxidanten. Het verhoogt het collageengehalte en de regeneratie van je huid en werkt verzachtend. Biologische edelweiss heeft ook een sterke anti-aging werking, remt daarnaast de afbraak van collageen en kalmeert je huid. En Centella Asiatica -ook bekend als tijgergraswerkt helend en versterkt de effectiviteit van de andere twee ingrediënten. Deze anti-aging lijn is bewezen effectief en compenseert de effecten van de menopauze op je huid. Zo laat WELEDA je huid stralen met de kracht van de natuur! De producten vind je hier.

Regelmatig lees je op Happy in Shape in de What’s New de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van trendy food spots en kakelverse producten in de supermarkt tot de nieuwste fashion- en beautyproducten en sportlanceringen. Houd onze website dus in de gaten om bij te blijven!

Laatste nieuws