Win: FOREO BEAR™ 2 + gezichtsserum t.w.v. €493,90

Doe mee en maak kans!

Een facelift zonder onder het mes te gaan? Dat kan! Met FOREO BEAR™ 2 verbeter je de stevigheid en elasticiteit van de huid zonder dat je bij de kliniek langs hoeft te gaan. En het leukste van allemaal: jij kunt zo’n apparaatje t.w.v. €493,90 winnen!

FOREO BEAR™ 2

Fijne lijntjes en rimpels horen bij het ouder worden. De snelheid hiervan verminderen is best welkom, maar een bezoek aan de cosmetisch arts is dan wel weer een hele grote stap. Gelukkig kan het ook op een veel makkelijkere én pijnloze manier, namelijk gewoon thuis met een facelift apparaat. Hailey Bieber en Bella Hadid zijn er al groot fan van, ben jij next?

FOREO heeft een collectie niet-invasieve facelift apparaten gelanceerd. Eén daarvan is de FOREO BEAR™ 2. Van dit apparaat is klinisch bewezen dat het rimpels en fijne lijntjes vermindert. Ook de stevigheid en elasticiteit van de huid wordt aanzienlijk verbeterd in slechts 1 week. Met behulp van microcurrent en FOREO’s gepatenteerde T-Sonic™ massage worden de spieren verstevigd en wordt de productie van collageen en elastine verhoogd. De T-Sonic™ massage verbetert de lymfedrainage, waardoor er minder vocht wordt vastgehouden en gifstoffen worden afgevoerd om het huidvernieuwingsproces te versnellen en pigmentvlekken te vervagen voor de ultieme glow. Meer info vind je hier.

Onder de foto’s kun je meedoen aan de winactie.

Win, win, win

Kun jij niet wachten om jezelf onder handen te nemen met de FOREO BEAR™ 2? Snappen we helemaal. Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij de gelukkig. Enne, je krijgt er ook nog een serum bij. Dit serum biedt niet alleen hydratatie, maar is ook essentieel vanwege zijn geleidende eigenschappen. Hierdoor kan de microcurrent technologie van BEAR™ 2 effectief werken, wat zorgt voor de beste resultaten. Succes!

Voorwaarden: meedoen kan t/m 27 maart 2024. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Happy in Shape niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs. 

Laatste nieuws