8 duurzame cadeaus voor Sint en Kerst

8 duurzame cadeaus voor Sint en Kerst

Inspiratie nodig voor de feestdagen? W Green (PR bureau met focus op duurzame fashion & lifestyle) tipt deze cadeaus, die duurzaam en hartstikke leuk zijn!

1. ARMEDANGELS

ARMEDANGELS staat voor eerlijke kleding in plaats van Fast Fashion. De wintercollectie van ARMEDANGELS combineert de stijlen sportief en casual met de truien van hun nieuwe wintercollectie.

via ARMEDANGELS

2. Kenkô Holiday Essentials

Producten voor die goed zijn voor je lichaam, en onze planeet! In de Kenkô Holiday Essentials Kit vind je shampoo, conditioner, douchegel, deodorant en lippenbalsam. Met natuurlijke ingrediënten!

via kenkoshop.nl

3. Wildthings

Ontworpen in Amsterdam en gemaakt in Bali. De zilveren sieraden zijn gemaakt van gerecycled zilver en het goudmateriaal is afkomstig van gecertificeerde bedrijven. 

via wildthings-collectables.com

4. Nourished

De oprichters van Nourished haalden hun inspiratie uit Australië, waar natuurlijke huidproducten in overvloed zijn. Hier bleek dat minder, dus brachten zij deze online shop voor pure, natuurlijke huidverzorgingsproducten en cosmetica naar Nederland.

via nourishednederland.com

5. NAÏF THE BODY KIT

De bodylotion en douchegel uit 'The Body Kit' houden de huid gehydrateerd en zacht. En de douchegel bevat geen chemische schuimmiddelen!

via naifcare.com

6. Squalan

Squalan is een natuurlijk skincare merk. De Travel Set bevat de Pure oil, Moisturizer en Cleanser in reisformaat. Dierproefvrij en 100% plantaardig!

via squalan.nl

7. Esse Skincare

De huidproducten van Esse Skincare bevatten zachte biologische ingrediënten om de gevoelige huid te herstellen.

via geselecteerde salons

8. Rock Your World

Met de 'JUST BE - Rock Your Moment' collectie kun je heerlijk relaxen en een moment voor je zelf nemen.

va rockyourworld.nl

 


Recent