Dit boek is een absolute hit op social media en wil jij ook hebben

Eerlijk antwoord geven, daarna mag je hem verbranden.

Het boek is een absolute hit en verdient dan ook zeker een plekje op jouw wishlist: Burn after writing. Een invulboek dat je goudeerlijk moet invullen en daarom daarna ook mag verbranden.

Dagboek

Het boek van Sharon Jones staat al weken hoog in de bestsellerlijst en heeft maar liefst 64 miljoen views op TikTok. Niet gek dus dat-ie wereldwijd als warme broodjes over de toonbank gaat. In het (dag)boek moet je verschillende scherpe vragen beantwoorden en wordt je aan het denken gezet met gedachte-experimenten. Je wordt uitgedaagd om te reflecteren en over jezelf na te denken.

Hoe eerlijk ben je?

De bedoeling van het boek is dat je minder tijd achter een schermpje doorbrengt, en meer tijd besteedt aan zelfreflectie. Want… Hoe eerlijk ben je als niemand meekijkt met wat je deelt zoals op social media het geval is? Het resultaat is een geheim boek dat helemaal alleen over jezelf gaat.

Enorme hit

Op TikTok en Instagram is het boek een enorme hit. Gebruikers delen massaal hun emoties en gevoelens na het invullen van het boek. De Nederlandse versie van het boek is al een tijdje te koop, maar op 29 januari verschijnt ook de roze editie bij uitgeverij Spectrum. Woohoo!

Bron: Uitgeverij Spectrum | Beeld: Mean Girls

Laatste nieuws