doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_menu_allpages');

Deze sneaker van Nike was binnen no-time uitverkocht

Dit wil je: Patta & New Balance lanceren exclusieve sneaker

Patta en New Balance hebben de handen voor de tweede keer ineen geslagen.
doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_image_article');
Patta x New Balance

Van toffe sneakers worden we altijd blij. Deze samenwerking tussen Patta en New Balance komt dan ook als geroepen en wil je gegarandeerd aan je voeten hebben.

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_top_article');

Iconische sneaker

Patta en New Balance hebben de handen voor de tweede keer ineen geslagen. Dit keer hebben ze het 911 model in een nieuw jasje gestoken. De samenwerking is niet zomaar, maar ter ere van het 20-jarige jubileum van de iconische sneaker. In 2001 was de originele release en nu komt hij terug, maar dan net even anders.

Dusty pink

De sneaker wordt uitgebracht in een kleurenpallet dat perfect bij het voorjaar past. De schoen is voornamelijk dusty pink suede, maar wordt afgewisseld met leren aardetinten en stukken groengrijs mesh. Fris, anders dan anders, maar toch goed te combineren met bijna iedere garderobe.

Waar en wanneer?

De exclusieve Patta X New Balance 991 is er voor zowel mannen als vrouwen en vanaf 22 januari om 13.00 HIER verkrijgbaar voor €220. Is het je niet gelukt een paar te bemachtigen? No worries, vanaf 29 januari zal de sneaker ook bij andere verkooppunten te verkrijgen zijn. Maar ook dan geldt: wees er snel bij.

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_bottom_article');