Deze sneakers ga je aankomend seizoen overal zien

Uitgekeken op je (afgetrapte) sneakers van afgelopen jaar, maar weet je niet welk model je dit jaar wilt aanschaffen? Dan ben je hier aan het juiste adres, want wij weten wat dé sneakertrends van aankomend seizoen worden.

Altijd goed

Of je nou een zwierige rok, stoer jurkje of jeans draagt, sneakers maken je outfit altijd compleet. Hebben dus, en dan vooral een van deze vijf die je dit najaar ongetwijfeld veel gaat zien. Dad-sneakers zijn bijvoorbeeld nog steeds favoriet, maar ook met de andere vier zit je gegarandeerd goed.

5 trends

1. All-white
Niet echt een model, maar wel een veelgeziene trend zijn spierwitte sneakers. Denk aan witte All Stars zoals fashionista Aimee Song draagt. Supermakkelijk te combineren, en met deze tips houd je ze schoon.

2. Platform
Gympen of sneakers met een dikke zool zijn hot, en dat begrijpen we helemaal. De schoenen zorgen namelijk niet alleen voor het gevoel alsof je op wolken loopt, maar ook voor wat fijne extra centimeters lengte.

3. Terug naar vroeger
Er zijn een paar klassieke sneakers in een nieuw jasje gestoken. Denk aan kleurrijke atletische schoenen en retro materialen.

Dit bericht bekijken op Instagram

I guess I play bench

Een bericht gedeeld door Xenia Adonts (@xeniaadonts) op

4. Dad sneaker
Daar is 'ie! De stoere, maar stijlvolle dad-sneaker die al een tijdje erg populair is. Ook dit najaar beloven we dit soort schoenen veel te blijven zien.

Dit bericht bekijken op Instagram

My weekend look 🍭

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev) op

5. Futuristisch
Als je op zoek bent naar schoenen die net even anders zijn dan anders, dan zijn de futuristic trainers iets voor jou. Deze sneakers zijn nog net iets aparter, maar stelen daarom gegarandeerd de show!

Dit bericht bekijken op Instagram

Ouai c’est l’désert dans la te-tê

Een bericht gedeeld door Clara Berry (@clara.berry) op

Bron: Marie Claire | Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws