De nieuwe Brooks Glycerin MAX tilt jouw hardloopprestaties naar een hoger niveau

Marie Claire- en Grazia-hoofdredacteur Annelies testte de gloednieuwe Brooks Glycerin Max hardloopschoenen uit – met succes!

Brooks Glycerin MAX

Waarom?

Hardlopen kan heerlijk zijn, maar soms vraagt het best wat van je lichaam. Om je loopervaring soepeler te maken (en je van die smoesjes af te helpen) introduceert Brooks de nieuwe Glycerin MAX. Deze schoen is voorzien van de allernieuwste cushion technologie: DNA Tuned. Hij is speciaal ontwikkeld om elke stap moeiteloos te laten voelen, of je nu een lange duurloop doet of een snelle 5K sprint. Tijd om te ontdekken hoe snel ik écht ben op deze nieuwe schoenen!

Hoe?

De magie van de Glycerin MAX begint met de nieuwste DNA Tuned technologie in de zool. Dit is niet zomaar een schoen met demping – het is een high-tech systeem waarbij stikstofgeïnfuseerd foam zorgt voor een uiterst zachte, maar toch responsieve ervaring. De zool bestaat uit grotere cellen in de hiel voor zachte landingen en kleinere cellen in de voorvoet voor energieke afzet. Daarnaast is de schoen uitgerust met de GlideRoll Rocker, een geometrisch gevormde zool die de overgang van hiel naar teen moeiteloos maakt. Elke stap voelt daardoor lichter aan, waardoor je langer en comfortabeler kunt rennen.

Werkt het?

De eerste keer dat ik de Glycerin MAX aantrek, valt meteen op hoe zacht de zool aanvoelt. Bij elke stap merk je de demping die mijn voet perfect ondersteunt, zonder dat het zwaar aanvoelt. De GlideRoll Rocker zorgt ervoor dat de overgang van mijn hiel naar mijn tenen supervloeiend verloopt.

Na een paar keer hardlopen met de Glycerin MAX merk ik echt een verschil. Het zachte gevoel onder de hiel neemt veel van de impact weg bij elke landing, terwijl de voorvoet juist zorgt voor een energieke afzet. Hierdoor voel ik minder vermoeidheid in mijn voeten en benen, zelfs na intensieve sessies. Het is alsof de schoen mijn lichaam beschermt tegen de schokken van het hardlopen.

Bovendien blijven mijn voeten goed ondersteund en is de schoen niet zwaar, ondanks de dikkere zool.

Aanrader?

Zeker weten! De Brooks Glycerin MAX is de ideale schoen voor iedereen die op zoek is naar maximale demping en comfort om het hardlopen een stuk soepeler te laten verlopen. Deze schoen biedt niet alleen uitstekende bescherming tegen impact, maar zorgt er ook voor dat elke stap moeiteloos en licht aanvoelt. Of je nu net begint met hardlopen of al marathonervaring hebt, de Glycerin MAX is een absolute must-have voor je volgende run en geeft je eindeloze energie!