Evian en Virgil Abloh lanceren limited edition collectie

Modebewust de wereld een stukje beter maken.

Na een eerdere succesvolle samenwerking in 2019, slaan de bekende ontwerper Virgil Abloh en Envian opnieuw de handen ineen. De exclusieve collectie, bestaande uit een glazen fles en twee herbruikbare flessen, is vanaf maart verkrijgbaar bij de Bijenkorf. 

Activate Movement

Virgil Abloh, ontwerper voor merken Louis Vuitton en Off-White, liet zich inspireren door jongeren die samen werken aan een duurzame toekomst. De Activate Movement collectie laat met twee herbruikbare flessen zien dat zelfs de kleinste verandering een groot effect kan hebben. Om de krachten van Virgil Abloh, Evian en de jongeren te bundelen, gaven de ontwerper en Evian kandidaten tussen de 18 en 35 de kans om mee te doen aan een ontwerpwedstrijd. De winnaar? Een subsidie van €50.000 voor duurzame ontwerpoplossingen. Mocht je zelf nou een briljant idee hebben, meedoen kan nog tot 31 maart 2020. 

Beeld: Evian

Laatste nieuws

burn-out

Je kunt een burn-out hebben zonder het te weten: dít zijn de symptomen

Veel mensen herkennen een burn-out niet en lopen er lang mee door.
Fajah Lourens

3 Tips van Fajah Lourens zodat jij die healthy lifestyle wél volhoudt

Ze zit lekkerder in haar vel dan ooit. In de nieuwe Happy in Shape vertelt Fajah Lourens alles over haar happy & healthy lifestyle. 3 tips van de kill
keelpijn

Keelpijn? Dit is beter voor je keel dan citroen en honing

Grote kans dat jij dit in je keukenkastje hebt staan.