Deze huishoudelijke taak zorgt voor een beter seksleven

Win-win!

Lees ook

Ben jij een schoonmaakfreak of heb je juist een hekel aan het huishouden? Welk type je ook bent, het huishouden moet nu eenmaal gebeuren. Behalve een schoon huis, is er nog een groot voordeel aan het huishouden. Met in het bijzonder één huishoudelijk klusje. Dit draagt namelijk bij aan een goed seksleven…

Als jouw seksleven een boost nodig heeft, kun je maar beter de stofzuiger erbij pakken. Nou ja, niet voor in bed natuurlijk. Maar wel om vóóraf te gebruiken. Hoe stom je stofzuigen misschien ook vindt, je kunt het maar beter wel doen. En je partner ook!

Onderzoek wijst uit dat even vaak stofzuigen een positief effect heeft op jullie seksleven. Dat heeft de Universiteit van Texas onderzocht. Zij keken naar de verschillen tussen het huishouden van vroeger en nu. Vroeger deden de vrouwen veel vaker het huishouden dan de mannen. Nu is de rolverdeling veel gelijkwaardiger.

“We hebben uitgevonden dat stellen die de taken goed verdelen, meer seks hebben. Vandaag de dag is liefde gebaseerd op gedeelde interesses en emoties; gelijkheid wordt erotisch gevonden”, zegt onderzoekster Sharon Sassler. Als je wilt dat je man vaker de stofzuiger pakt, weet je dus wat je moet zeggen!

Waar mannen aan denken tijdens de seks >

Bron: Beau Monde | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook