Bizar: Massage tegen stress met vlijmscherpe messen

En ja, dit ziet er net zo raar uit als het klinkt... Zou jij dit aandurven?

Lees ook

Stress? Sommige mensen gaan uitwaaien op het strand, anderen gaan een dagje naar de sauna, maar in Taiwan nemen mensen een massage met vlijmscherpe messen. En ja, dit ziet er net zo raar uit als het klinkt…

Lekker scherp

In Taipei in Taiwan geeft Hsiao Mei Fang al dertig jaar ontspannende massages met scherpe vleesmessen. Hoe het werkt? Tijdens de massage lig je ontspannen onder handdoeken, waar de messen overheen glijden. De messen glijden vervolgens in ritmische bewegingen over lichaam en gezicht, met slechts een stuk stof tussen het mes en de huid. voordat het messen-geweld begint word je eerst nog gepord met een stok om de bloedvaten en -circulatie aan het werk te zetten. Je zal er maar zin in hebben!

Lekker gek

Het wordt alleen maar gekker, want halverwege boert de masseuse ook nog eens rare geluiden op, om de slechte energie van de client vrij te laten. De behandelingen beginnen bij €34. Volgens Fang komt deze methode uit China en is het al 2500 jaar oud, maar hebben ze het wel een in een nieuw jasje gestoken. Omdat alles yin en yang moet zijn, gebruiken ze twee messen: één voor aan elke kant van het lichaam. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Bekijk enkele beelden hieronder: 

Lees ook: Heeft het zin om papier over een toiletbril te leggen?

null

null


 

 

null

null

 

Bron: Metro UK, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook