Bewezen: Dit is hét onmisbare accessoire voor iedere sportende vrouw

Je workouts en runs leuker, spannender én makkelijker maken deze zomer? Dan is deze gadget onmisbaar voor jou!

De zomer staat voor de deur, en dat betekent dat we weer heerlijk naar buiten kunnen voor onze workouts en runs. De duinen in, de stranden af en de parken door is wat je dan natuurlijk het liefste wilt. Wil jij het beste uit jezelf en je zonnige training halen? Dan ben je hier aan het goede adres, want dat kan nu met de nieuwe Fēnix 5S van Garmin!

Go, go, go!

De Fēnix 5S van Garmin is de nieuwste GPS-smartwatch van het toonaangevende merk. Dit model is vrouwelijker, eleganter en multi-functioneler dan ooit en is een waar juweel voor aan je pols. Fēnix 5S kan 24 uur per dag gedragen worden, en heeft dan ook een lange batterijlevensduur. Dag in, dag uit checkt het jouw lichamelijke activiteiten, zodat jij alle bewegingen en avonturen gemakkelijk bij kunt houden via de watch en je telefoon, waarmee hij altijd in verbinding staat. Maar dat was nog niet alles! Deze nieuwe smartwatch is daarnaast voorzien van handige sportfuncties voor alle outdoor- of fitnessactiviteiten zoals hartslagmeting op de pols, ingebouwde activiteitenprofielen met geavanceerde prestatiegegevens, navigatiefuncties en smartphone meldingen. Hardlopen, fietsen, trailrunning, golfen, roeien – je kunt het zo gek niet bedenken of de Fēnix 5S ondersteunt je erbij!

Het oog wil ook wat 

De Fēnix 5S is niet alleen enorm handig en onmisbaar tijdens het sporten, maar ziet er ook nog eens prachtig en naar je eigen smaak uit. Je kunt het uiterlijk van je nieuwe smartwatch namelijk zelf aanpassen. Je kunt hierbij kiezen voor allerlei verschillende kleuren en soorten polsbanden, maar ook verschillende wijzerplaten. Naast de reguliere modellen, is er ook een Sapphire editie beschikbaar. Dit is het model met een krasbestendige lens van saffierglas, maar beschikt ook over een extra siliconen QuickFit polsband en Wi-Fi® functionaliteit om automatisch de resultaten van activiteiten te uploaden. 

Meer informatie over deze prachtige gadget? Klik dan hier. De Fēnix 5S is verkrijgbaar via de website van Garmin, maar ook via onder andere Bol.com, Bever, Coolblue, MediaMarkt en Run2Day. De verkoopprijzen variëren van €599,99 tot €899,99. 

Advertorial

 

Laatste nieuws