Deze zomer-BH gaat viral om haar perfecte oplossing

Wanneer je door je Instagram-feed heen scrolled, vallen verschillende trends op. De opblaasflamingo, de bambi-pose en en en: deze strapless BH. Waarom

Lees ook

Wanneer je door je Instagram-feed heen scrolled, vallen verschillende trends op. De opblaasflamingo, de bambi-pose en en en: deze strapless BH. Waarom? Deze BH plak je op je borsten, geeft je een decolleté en zegt dag tegen je back strap!

Plakkerig BH

BH’s zijn in de zomer maar een lastig – en vaak plakkerig – ding. Ze zijn niet gemaakt voor hete temperaturen en passen vaak ook niet bij die zomerse garderobe. Natuurlijk heb je dan als alternatief de strapless BH, die vaak afzakt en bovendien nog steeds niet zorgt voor die mooie blote rug, of helemaal geen BH… Nu is er een nieuwe oplossing: de Sneaky Vaunt. 

Sneaky Vaunt

De Sneaky Vaunt is létterlijk een plakkerig BH, want deze plak je op je borsten. Het BH zuigt zich als het ware vast aan je huid – tepels niet meegerekend – en blijft stevig zitten. In het middenstuk kun je aan een koordje trekken en daarmee tover je vanzelf een decolleté. Amber Rose is fan en dan weet je het natuurlijk wel. Bekijk het filmpje hieronder. 

Lees ook: Word je wakker met dikke ogen tijdens dit warme weer? Zo voorkom je het

Bron: Refinery29, beeld: iStock

 

A post shared by Sneaky Vaunt (@sneakyvaunt) on

Laatste nieuws

Zie ook