Dit zijn de 5 leukste runs die binnenkort plaatsvinden

Zin in een fijne run met een leuke twist? Wat dacht je van de enige echte pizza-run of de media-run dwars door het Mediapark met verschillende BN'ers?

Lees ook

Zin in een fijne run met een leuke twist? Wij selecteerden de 5 runs die je echt niet mag missen deze lente en zomer. Dus kom van die bank af, en gaan met die banaan!

1. Amsterdam Pizzarun

Een hardloopparcours van 5 kilometer, een gigantische oven en meer dan 20 verschillende soorten (gezonde) pizza’s… Dit alles vind je op het healthy pizza walhalla bij de eerste Europese pizzarun in Amsterdam! Deze healthy pizzarun zal plaatsvinden op 8 juli in het Amsterdamse bos. Tijdens het lopen krijg je naast water ook af en toe een gezond pizzapuntje aangereikt. Dan weet jij de finish natuurlijk wel te halen! Naast de run is er ook een bijbehorend pizza festival met de grootste namen uit pizza-land, foodtrucks en de meest bijzondere én gezonde pizza’s. Wat dacht je van een sushi-pizza, of een pizza gyros? Niets is bij dit pizza-evenement te gek! 

Ben jij enthousiast? Deelname kost €17,50 en inschrijven kan hier, waar je ook gelijk meer informatie kunt vinden. 

2. Barts Media Run

Deze fun-run is georganiseerd door het goede doel: de Bart de Graaff Foundation. Het parcours gaat kris kras door de studios, langs de rekwisieten en de kleedkamers van het Mediapark in Hilversum. Zo krijg jij een uniek en sportief kijkje achter de schermen van de Nederlandse televisie. Ook zul je flink wat bekende Nederlanders spotten. Ambassadeur Irene Moors zal het startschot geven, en er rennen heel wat BN’ers mee, zoals: Beau van Erven Dorens, Bridget Maasland, Kees Tol, Thomas Berge, Filemon Wesselink, Frank van der Lende, Michiel Veenstra en Sander Hoogendoorn.

Na de run zijn er nog veel meer leuke activiteiten op het Mediapark te beleven, zoals winacties met toffe prijzen, een pannenkoekenkar en een podium waar onder andere Erik de Zwart wat vrolijke deuntjes zal laten horen. Ben je ook enthousiast? Schrijf je dan snel in, want het is al op 21 mei 2017. Klik hier voor meer informatie over deze run.

3. Damloop by night 

Op 16 september 2017 is het weer tijd voor de gezelligste run in het donker: de Damloop by night! Bij deze run loop je 5 Engelse mijlen (8 kilometer) door de spectaculair verlichte straten van Zaandam. Ook loop je een stuk over het parcours van de originele Dam tot Damloop, die ook dat weekend plaats zal vinden. En het leuke is: Het hele team van Happy in Shape loopt ook mee! En jij kunt met ons team meelopen. Opgeven kan via 1 juni. Zien we je daar? 

Voor meer informatie en informatie klik je hier

4. The Color Run 

Op 28 mei 2017 krijgt het Sloterpark in Amsterdam weer alle kleuren van de regenboog, want The Color Run zal weer plaatsvinden! Voor deze Flower Power editie trek je je meer fleurige bloemenoutfit aan en ren je de vrolijkste 5 kilometer ooit. Na iedere kilometer kun je een kleurrijke onderdompeling verwachten in de zogeheten COLOR zone. De finish haal jij dus sowieso als een regenboog! 

Dit jaar steunt The Color Run het goede doel Orange Babies, waarbij jij als deelnemer natuurlijk ook steun kunt bieden in de vorm van een donatie. Na de run is er ook nog eens een geweldige hippiemarkt, waar je de leukste handgemaakte items kun shoppen. Meer informatie en inschrijven? Klik dan hier

5. Mud Masters 

Ben jij niet bang om vies te worden? Dan is Mud Masters echt iets voor jou. Tijdens dit modderige hindernisparcours kun jij laten zien wat je echt in huis hebt. Doe dit bij de run van 6, 12, 18 of zelf 42 kilometer. Meer uitdaging? Je kunt de run ook ’s nachts doen tijdens de Night Shift van 12 of 18 kilometer, of 9 uur lang buffelen. Zien we je daar? Klik hier voor meer informatie. 

 
 

Laatste nieuws

Zie ook