Simone (26) viel maar liefst 92 kilo af

Ze deelt haar magische tips voor gewichtsverlies en een gezond leven.

Lees ook

De 26-jarige Simone Anderson had zwaar overgewicht, en was daar helemaal klaar mee. Ze gooide het roer drastisch om en zorgde voor kleine aanpassingen in haar nieuwe, gezondere leven. Door haar gezonde levensstijl is ze maar liefst 92 kilo afgevallen en ziet ze er nu totaal anders uit. Haar voor- en nafoto’s zijn al de hele wereld over gegaan. En dat is ook niet zo gek! Via haar social media-kanalen deelt ze nu foto’s, tips en inspiratie voor anderen met overgewicht óf mensen die een gezondere leefstijl willen, om hetzelfde als zij te kunnen bereiken.

De tips

“Allereerst begon ik met mealpreppen. Ik ging op zondag naar de markt en de winkels om gezonde producten te kopen en kookte dan voor de rest van de week gezonde maaltijden. Daar maakte ik ook gezonde tussendoortjes bij. Die zijn natuurlijk onmisbaar!” Ook draagt ze sindsdien altijd een fles water met zich mee. “Je moet altijd gehydrateerd blijven. Niet alleen om afvalstoffen uit je lichaam te laten spoelen, maar ook omdat het je energielevel een boost geeft.”

Transformatie

Hoewel ze zoveel is afgevallen, blijft snacken Simone’s grootste valkuil. Ook daar heeft ze een goede oplossing voor. “Ik neem gewoon alleen maar gezonde snacks mee als ik weg ga. Daarnaast koop ik geen ongezonde snacks meer, dus is de verleiding ook niet zo hoog om naar iets ongezonds te grijpen.” Daarnaast sport ze ook heel veel. Ze probeert elke dag minstens één tot twee keer te sporten. Alles bij elkaar hebben deze aanpassingen in haar leven gezorgd voor dit waanzinnige gewichtsverlies. Omdat ze zoveel vet verloor, had ze ook veel overtollige huid. Dit liet ze weghalen bij een corrigerende operatie. Bekijk de voor- en nabeelden van Simone hieronder. 

Lees ook: Slecht nieuws voor fans van Naomi van As

 

 

 

Bron: Daily Mail, Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook