Nieuwe beauty-hype: Cool laser

Naar verluidt dankt Jennifer Aniston haar mooie huid aan deze techniek, maar wat is het eigenlijk? ->

Lees ook

In de beauty-industrie komt de ene na de andere trend aan bod en zijn er steeds meer betere technieken en apparaten om iedere huid te laten stralen. Dat brengt ons op de volgende onmisbare beautyhype: Cool (of cold) laser. Naar verluidt is Jennifer Aniston (48) helemaal fan, en dankt zij haar prachtige huid aan deze verkoelende methode. Daar willen we natuurlijk wel meer over weten! 

Brrrr

De cool laser-techniek is vanuit Amerika over komen waaien en wordt sinds kort ook in Nederland gegeven. Bij deze techniek wordt er een koude licht laser gebruikt om de huidcellen aan het werk te zetten, waardoor de stofwisseling in de cellen opnieuw op gang komt. Dit zou er voor kunnen zorgen dat er nieuw collageen wordt aangemaakt, het verouderen van de huid wordt tegen gegaan en rimpels en littekens worden verminderd. Dat was nog niet alles, want naar verluidt zou het niet alleen het gezicht verstevigen en liften, maar ook wallen onder de ogen verminderen, acne verminderen, hangende oogleden tegengaan, vochtophopingen in het gezicht verwijderen en ook nog eens een ontspannende behandeling zijn. 

Jen

Volgens bronnen is niemand minder dan Jennifer Aniston fan van deze methode. In het vorige nummer van Happy in Shape is een uitgebreid interview met de actrice te vinden. Ze mag dan 48 jaar zijn, ze heeft nog steeds een van de beste lijven van Hollywood. Aan diëten, resets of cheat days doet ze niet: Gezond eten en sporten zijn voor Jen een way of life. In de nieuwe Happy in Shape deelt ze haar body secrets! 

Wil je het nummer met Jennifer of het nieuwe nummer online bestellen? Dat kan (zonder verzendkosten) via deze link

Lees ook: Nieuwe haarkleur-trend gaat viral

Bron: KNAP Instituut, Daily Mail, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook