Win: 2×2 kaartjes voor de Race to the Top op 29 april 2017 (GESLOTEN)

De enige echte Amsterdamse traploop run met 19 verdiepingen die je twee, of zelfs drie keer kunt beklimmen!

Lees ook

Je kunt niet meer meedoen aan deze actie.

Heb je op 29 april nog geen plannen en wil je de drankjes van Koningsdag er even goed uit zweten? Dan is de derde editie van de Race to the Top in het Rembrandtpark in Amsterdam misschien wel een heel goed idee voor jou! 

Bij de traploop ren je een rondje door het Rembrandtpark, waarna je de trappen van de 19 verdiepingen van het Ramada Apollo Hotel kunt beklimmen. Dit kun je twee of zelfs drie keer herhalen. Uitgerend? Dan kun je heerlijk uitpuffen op het 85 meter hoge dakterras van Floor 17 met prachtig uitzicht over Amsterdam. Wil je meer informatie over Race to the Top? Klik dan hier

Kans maken?

Ben je helemaal enthousiast? Happy in Shape mag 2×2 kaartjes weggeven. Wil jij kans maken om samen met een vriend/vriendin/moeder/broer mee te doen? Dat gaat heel makkelijk. Je hoeft je alleen maar onze Facebookpagina te liken (kan hieronder, is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd) en je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Ben je al lid en fan van ons, no problem! Stuur ons dan even jouw e-mailadres via een privéberichtje op Facebook. Na afloop van de actie nemen we contact op met de winnaars.

Let op: als je al ingeschreven staat, dan werkt ‘Inschrijven’ niet. Maar wees gerust, we weten je te vinden!

Extra kans maken? Vergeet dan niet onze Facebookpagina te liken én te reageren onder het bericht dat je meedoet. 

Laatste nieuws

Zie ook