De ultieme sportmotivatie nodig? Zoek dan niet langer verder! #adv

Wij hebben het namelijk voor je gevonden. Misty Copeland en Kelley O'Hara zijn al fan!

Lees ook

Wil jij graag gezonder leven, maar heb je niet altijd de motivatie om naar de sportschool te gaan of een rondje hard te lopen in het park? Dat snappen we best. Nu zijn er talloze motivatietips om naar de sportschool te gaan, maar waar maak je een (sportende) vrouw nu écht gelukkig mee? Juist, een fantastische, nieuwe sportoutfit!

Motivatie en inspiratie

Als je nieuwe sportkleren koopt, kun je natuurlijk niet wachten om dit te testen in de sportschool. Dit kan een goed, extra motiverend zetje zijn in je rug. Een sportmerk dat je bij het sport-shoppen echt niet mag missen is Under Armour. Het merk staat voor de ultieme en moedige sportieve vrouw die niet bang is om haar eigen verwachtingen en grenzen te overtreffen. Of ze nu sport in de sportschool, op straat of in het park.

Sportieve powervrouwen

Wij houden ook van sportieve powervrouwen. Daarom hieronder een aantal vooraanstaande powervrouwen die wij geweldig vinden vanwege hun prestaties en doorzettingsvermogen. Daarnaast werkt Under Armour ook nog eens samen met deze krachtige, inspirerende powervrouwen! 

Misty Copeland 

Misty Copeland is een Amerikaanse balletdanseres bij het American Ballet Theatre, één van de drie meest toonaangevende balletbedrijven van Amerika. In 2015 werd Misty de eerste Afro-Amerikaanse vrouw die het schopte tot hoofddanser bij ABT in de 75-jarige geschiedenis van het theater. Naast haar carrière als één van de beste danseressen van Amerika, heeft ze ook twee boeken geschreven en een documentaire gemaakt over haar carrière. In 2015 stond ze in de lijst van de 100 meest invloedrijke mensen van de wereld, uitgeroepen door TIME.  

Kelley O’Hara 

Voordat Kelley in het Amerikaanse Nationale vrouwen team kwam, woonde ze in Stanford. Hoewel ze haar hele leven als aanvaller speelde, werd ze gevraagd om, vlak voor de Olympische Spelen van 2012, als verdediger te spelen omdat een teamgenoot geblesseerd was. Ze wilde haar toewijding aan het team bewijzen, en speelde als een fantastische verdediger. Ze speelde elke minuut van elke wedstrijd met het team en ze wonnen een gouden Olympische medaille. 

Ben jij ook een sportieve powervrouw?

De stijlvolle kleding van Under Armour is gemaakt van de technische stoffen die je een comfortabel en licht gevoel geven. Daarnaast zijn de ontwerpen, vormen, kleuren en prints speciaal gemaakt voor elke sportieve powervrouw. Kun jij niet wachten om de lente te beginnen met een nieuwe sportoutfit van Under Armour? Met deze kortingscode van Under Armour krijg je tot en met 2 april 2017 maar liefst 15% korting op de hele collectie

Je shopt hem hier

 

Laatste nieuws

Zie ook