Handige sporttips van de personal trainer van Adele

Hij is verantwoordelijk voor de fantastische transformatie van Adele, dus deze tips kun je wel van hem aannemen!

Lees ook

Adele is de laatste jaren erg veel afgevallen in haar weg naar een gezonder, slanker en fitter leven. Het geheim hierachter is, onder andere, haar personal trainer Pete Geracimo, die al 20 jaar personal trainer is. Aan Daily Mail vertelt hij alle geheimen achter het fit-succes van Adele en hoe jij dit ook kunt bereiken. 

Hello, i’m fit

Eerder deze maand verscheen Adele al in een prachtige olijfgroene jurk op de rode loper van de Grammy’s. Meteen zagen we hoeveel de zangeres was afgevallen. (Zie foto hieronder) In een interview met de Rolling Stone benadrukte ze nog even dat ze graag wat wilde afvallen voor zichzelf en haar gezondheid, niet to be a size zero or anything like that. Personal trainer Pete hielp haar, en onthult hieronder zijn belangrijkste tips. 

1. Tijd vrijmaken om voor je lichaam te zorgen

Volgens Pete is het erg belangrijk om tijd vrij te maken om voor je lichaam te zorgen. “We hebben het allemaal druk, maar je lichaam is de motor die alles draaiende houdt. Het is belangrijk om een balans te vinden tussen werk, vrienden, familie maar ook sporten. Je hoeft echt niet altijd uren te staan zwoegen in de sportschool, want een kortere workout is ook een workout. (Zie punt 3)”

2. Het belangrijkste type training

“Naar mijn mening is trainen met je eigen lichaamsgewicht het belangrijkste. Denk hierbij aan squats, lunges, push-ups, dips, chin-ups, pull-ups en planken. Je hoeft er niet eens voor naar de sportschool en je hebt ook geen hulpmiddelen nodig. Je hebt dus geen excuses meer om te trainen!” 

3. Deze training werkt het beste bij vetverbranding

“Dat is absoluut HIIT training. Het duurt niet lang, maar is supereffectief.” Alles over HIIT lees je hier

Lees ook: Zien: De sportkleding walk-in closet van Khloé Kardashian

Bron: Daily Mail, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook